• 05/04/2012

Service in elke fase van de productcyclus

Bosch Rexroth is samen met Hydrauliek Morreels opnieuw aanwezig op de vakbeurs Maintenance 2012 in Antwerpen.

Lees verder

Productnieuws

De gezamenlijke stand zet het veelzijdig en uitgebreid serviceaanbod in de kijker. Samen met zijn partners begeleidt Bosch Rexroth u doorheen elke fase in de productcyclus.

Service begint al bij het aankoopproces. Klanten verwachten een op maat gesneden voorstel en een aanbod dat zonder veel problemen in het productieproces kan worden ingepast. De engineers van Bosch Rexroth besteden daarom veel aandacht aan commissioning: uitgebreide testen en het geven van voldoende uitleg.

Retrofit-packages en het REMAN-vervangprogramma helpen productiestilstanden te voorkomen. REMAN garandeert een snelle vervanging van defecte axiale plunjerpompen en levert binnen de 48 uur hoogwaardige wisselstukken uit stock, aan dezelfde voorwaarden als nieuwe componenten.

Een flexibele onderhoudsplanning is uiterst belangrijk. Condition monitoring van Rexroth spoort potentiële problemen in een vroeg stadium op en vermijdt ongeplande stilstand. Tijdig vervangen en moderniseren is eveneens noodzakelijk. Bij vervanging zijn – naast het voldoen aan de voorschriften – lagere energiekosten van belang. Bosch Rexroth biedt oplossingen die de energie-uitstoot verminderen, zonder verlies van prestaties of productiviteit.

Voor fieldservice, leidingwerk en algemene ondersteuning bij projecten kan Bosch Rexroth een beroep doen op zijn competente servicepartners, waarbij met name Hydrauliek Morreels ook instaat voor de verkoop van componenten in de algemene eindklantenmarkt.

De samenwerking met partners beperkt zich niet tot het vertegenwoordigen van Bosch Rexroth in de markt.

Bij Hydrauliek Morreels wordt dit ook in eigen huis omgezet. Zo heeft het bedrijf een draaibank volledig omgebouwd en uitgerust met Rexroth-besturingscomponenten.

Hydrauliek Morreels ontwikkelde zelf het hydraulisch gestuurde tegenpunt dat toelaat om as- en cilinderlengtes tot 10 m zonder stoppen te draaien.


U vindt Bosch Rexroth en Hydrauliek Morreels op de vakbeurs Maintenance (18 & 19 april 2012) in Antwerpen, stand C2003.

Meer informatie:
Bosch Rexroth
Henri-Joseph Genessestraat 1 - 1070 Brussel
Tel +32 2 582 31 81
info@boschrexroth.be
www.boschrexroth.be

Hydrauliek Morreels
Industriezone “Klein Frankrijk”
Schoonboeke 4b – B-9600 Ronse
Tel: +32 55 23 50 50
info@hydrauliekmorreels.com
www.hydrauliekmorreels.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Bosch Rexroth / Hydrauliek Morreels



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.