Limburg Startup lanceert online community voor starters

Om de communicatie tussen de startups en partners te boosten en om de laatste nieuwtjes met iedereen te delen, lanceerde Limburg Startup (LSU) een online community i.s.m startup Ambassify.

ENGINEERINGNET.BE - De mogelijkheden van deze online community reiken verder dan enkel communiceren en de leden up to date houden.

Zo kan LSU campagnes opzetten om online buzz te boosten, krijgen ze feedback van de community members en kunnen ze samen met hen ideeën delen om te co-creëren.

Om deze community op poten te zetten heeft LSU beroep gedaan op Ambassify, bewoner in één van de Limburgse incubatoren, dat word-of-mouth marketing software ontwikkelt.

Deze startup heeft al communities opgezet voor zowel nationale als internationale bedrijven zoals Bongo, Barco, Golazo, Microsoft, Velux en Nvidia, en nu ook eentje voor LSU.

Koen Stevens, CEO Ambassify: “Ik ben niet alleen coach binnen de LSU community, maar ook één van de grootste believers sinds de start. Ik heb zelf aan de lijve ondervonden hoe belangrijk de juiste coaches en begeleiding zijn tijdens de opstart van een bedrijf.” << (Guy Leysen) (foto: screen YouTube - Ambassify)

Engineeringnet.be