My Maintenance Engineer en Uptimise slaan handen in elkaar - persbericht

Technisch nieuws 25/03/2013 13:19:52

My Maintenance Engineer en Uptimise group hebben een preferred partner agreement gesloten met als doel een complete service te kunnen aanbieden voor luchttechnische installaties.

Lees hieronder verder   
engineeringnet-tv

Verwant

My Maintenance Engineer en Uptimise slaan handen in elkaar - persbericht

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Club onderhoudsmanagers

Mercure Hotel - Roeselare

van 19/03/2018 tot 26/11/2018

Expert in onderhouds­management - modulair programma

Bluepoint Antwerpen

van 19/04/2018 tot 22/11/2018

Inleiding in de machinebouw

Zwijnaarde (Gent)

van 10/09/2018 tot 3/12/2018

Hydraulica

SBM Kortrijk

van 12/09/2018 tot 7/11/2018

Club Logistiek & Supply Chain Managers

Hotel-restaurant Van Der Valk Nazareth

van 19/09/2018 tot 30/04/2019

Sales Academy: verbeter uw bedrijfsresultaten

Bluepoint Brussel

van 20/09/2018 tot 22/11/2018

Engineeringnet MobileScan de QR-code
of klik hier om mobiel te surfen.

Tip: maak zelf een sneltoets op de startpagina van je smartphone. Voor Android: “Sneltoets Startpagina” of "Toevoegen aan startscherm". Voor iPhone: “Zet in beginscherm”.

Meest gelezen nieuws

Haven Gent en Zeeland Seaports fuseren tot North Sea Port

Logistieke oplossingen gezocht voor hoge kosten leeggoed

LRM investeert 250.000 euro in fietsleasing-bedrijf

Vorig jaar 25% meer warmtepompen geïnstalleerd

40% meer ruimte voor groene energie dankzij slimme netten

Ecochem investeert 10 miljoen in uitbreiding Willebroekse fabriek (+video)

Keuze van de redactie

(18/10) Crowdfunding voor drie nieuwe waterkrachtcentrales in Wallonië

(17/10) Ardo verkozen tot ‘Onderneming van het Jaar’ 2018

(15/10) Hans Casier wordt nieuwe voorzitter essenscia

(15/10) RWE haalt Nederlandse STEG-centrale van onder het stof

(11/10) Europees consortium demonstreert ondergrondse seizoensopslag zomerwarmte

(10/10) Winnaars van EIT Awards 2018 bekendgemaakt

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE -- My Maintenance Engineer (uit Beveren-Leie) en Uptimise group (uit Brakel) hebben al jaren een gemeenschappelijke klantenbasis binnen verschillende industrieën zoals de afvalverwerking, energie, biomassa, houtverwerking, recycling, textiel, kunststoffen en mineralen.

De bedoeling van de samenwerking is dat Uptimise instaat voor het uitwerken van een kwalitatief onderhoudsplan en dat My Maintenance Engineer zich bezighoudt met de uitvoering van deze plannen. Durallco is een partner voor het aanbrengen van slijtvaste coatings op de componenten.

My maintenance Engineer gebruikt zijn 50 jaar ervaring in het, op een projectmatige manier (o.l.v. een interne projectleider), uitvoeren van onderhoud van luchttechnische installaties.

Hierbij kunnen zij een snelle service leveren door een eigen werkplaats met gekwalificeerd personeel en beschikken ze ook over een complete voorraad wisselstukken van ventilatoren, sluizen en (slijtvast) leidingwerk.

De expertise ligt hier op het uitvoeren van predictief, preventief en curatief onderhoud zoals het reviseren, vervangen, slijtvast maken en uitbalanceren van turbines, lagers en ventilatorhuizen.

My maintenance Engineer focust hierbij op kostenoptimalisatie, energie-efficiëntie en bedrijfszekerheid van de installatie en kan ook een ruime ervaring voorleggen met betrekking tot de ATEX-wetgeving.

Uptimise werd opgericht in 2008 maar heeft dankzij de ervaring van zijn zaakvoerder Frederik Blancke een gedegen kennis opgebouwd van preventief en predictief onderhoud binnen de industrie.

Uptimise werkt met zijn ingenieurs voor heel wat bekende klanten zoals BASF, Spano, VPK Packaging groep, … binnen de verschillende domeinen van het industrieel onderhoud. De focus ligt vooral op het opstellen van onderhoudsplannen waarvoor Uptimise kan rekenen op een team van ervaren ingenieurs.

Daarnaast werd ook een expertise opgebouwd rond predictief onderhoud via Ultrasound en thermografie. Uptimise heeft als doel deze kennis over te dragen en te borgen binnen de onderhoudsdienst van zijn klanten.

Uptimise kan via zijn dochteronderneming Durallco ook rekenen op een gedegen expertise in slijtvaste coatings. Durallco beschikt over een eigen werkplaats in Brakel waar een brede waaier aan slijtvaste toepassingen kunnen worden uitgevoerd zoals oplassen, thermische spuiten, HVOF en plasmaspuiten en dit op een uitgebreid assortiment van componenten.

Daarnaast beschikt Durallco ook nog over een machinepark om de nodige voor-en nabewerkingen uit te voeren. De meeste applicaties kunnen ook on-site worden uitgevoerd zodat de demontage en montagewerken tot een minimum kunnen herleid worden en de kosten beperkt worden.

“De samenwerking zal heel wat positieve gevolgen hebben voor onze klanten” getuigt Kris Devidt, gedelegeerd bestuurder My ME, “zo werden we tijdens het uitvoeren van werken regelmatig gevraagd om onderhoudsplannen of onderhoudsprocessen te hertekenen of te optimaliseren. Samen met Uptimise kunnen we nu dit nu aanbieden waarbij de focus zal liggen op kostenefficiëntie zonder de bedrijfszekerheid in het gedrang te brengen. De klant kan nu terecht bij 1 contactpersoon voor de uitwerking en de uitvoering.”

“Wij kennen My Maintenance Engineer al een aantal jaren en vonden dat de activiteiten van ons beide bedrijven zeer complementair waren” zegt Frederik Blancke van Uptimise. “Wij hebben nooit de ambitie gehad om zelf aan de uitvoering van de opgestelde onderhoudsplannen te beginnen. Hiervoor zoeken wij steeds betrouwbare partners in de verschillende domeinen en denken met My maintenance engineer een dergelijke partner gevonden te hebben voor luchttechnische installaties.”

Voor meer informatie over My Maintenance NV:
Kris Devidt - T.: +32 (0) 56 69 46 50
kris.devidt@my-me.be - www.my-me.be

Voor meer informatie over Uptimise Group:
Frederik Blancke - T.: +32 (0)497 42 15 73
frederik.blancke@uptimise.com - www.uptimise.com of www.durallco.com

Contactdres:
My Maintenance Engineer - Grote Heerweg 67 - B-8791 Beveren-Leie

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
My Maintenance Engineer
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>
Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Reageer of publiceer aanvullende informatie
Mis ook dit niet...

Verpakkingstechniek van Arburg: alles uit één hand - advertorial

In de verpakkingsbranche ligt de nadruk op precisie, reproductie, efficiëntie, lage stukprijzen en korte cyclustijden. Arburg biedt daarom specifieke verpakkingsmachines en -installaties aan

Ardo verkozen tot ‘Onderneming van het Jaar’ 2018

Ardo haalde het in deze 24ste editie van Decospan en Reynaers Group. Daarnaast won Ontoforce de ‘Prijs van de Vlaamse Regering voor de Scale-up van het Jaar’ 2018.

Bernadette Spinoy wordt algemeen directeur van Total Belgium

Total heeft Bernadette Spinoy aangesteld als algemeen directeur en bestuurder van Total Belgium. Zo komt er voor de eerste keer een vrouw aan leiding van deze afdeling van Total.

Wallonië pompt 20 miljoen euro in renovatie stuwdam

Galère (werkmaatschappij van BAM actief in Wallonië en Brussel) heeft in combinatie met Jan De Nul opdracht verworven voor de eerste fase van de renovatie van de Monsin-stuwdam in de Maas.

AirBridgeCargo vestigt Europese vrachthub op Liege Airport

De Russische luchtvaartmaatschappij gaat een vrachtcentrum van 25.000 vierkante meter in gebruik nemen op de luchthaven van Luik, waarvoor een investering nodig is van 25 miljoen euro.

Start publieke raadpleging Federaal Ontwikkelingsplan 2020-2030

Elia heeft de publieke raadpleging over het Federaal Ontwikkelingsplan 2020-2030 opgestart. Het proces loopt tot 15 december 2018. Dit ontwikkelingsplan moet om de 4 jaar opgemaakt worden.

Nieuwe katalysator vermindert ontstaan CO2 in ‘Coal to Liquids’-proces

Onderzoekers uit China en van de TU Eindhoven hebben een nieuw soort ijzerkatalysator ontwikkeld die de CTL-kosten drukken, doordat veel minder syngas naar CO2 wordt omgezet.

Klein maar fijn: JUMO dTRANS T08 en S08 - advertorial

Achter de JUMO dTRANS T08-serie en de JUMO dTRANS S08-serie bevindt zich een omvangrijk portfolio van negen meetomvormers en 13 signaal-scheidingsomzetters.

IE3 & IE4 motoren in webshop Elma Motors

Elma Motors biedt vanaf nu haar complete assortiment IE3 en IE4 voorraadmotoren te koop aan in de hun webshop. Het gaat om driefasige gietijzeren en aluminium kortsluitankermotoren die voldoen aan de efficiency klassen IE3 en IE4. Online-klanten kunnen hebben toegang tot een kleine 1000-tal verschillende motoren. >>

Partners