• 28/01/2013

Stuur jouw ingenieus studentproject in! - bedrijfsblog

Op 20 maart 2012 organiseert USG Innotiv voor de 6e keer de Dag van de Ingenieur. Het thema voor 2013 is Engineering the Engineer.

Trefwoorden: #Award, #Dag van de Ingenieur, #ingenieurs, #USG Innotiv

Lees verder

Productnieuws

Ben jij het technische brein van de toekomst?
De Dag van de Ingenieur is het event voor ingenieurs of ingenieurs in wording. Daarom nodigt USG Innotiv alle studenten in een technische richting uit om deze dag in de kijker te zetten.

Haal je carrière door de deeltjesversneller
Alle technische bachelor- en masterstudenten maken dit jaar kans op de USG Innotiv Breakthrough Award. De hoofdprijs is een all-in bezoek aan het Cern in Genève voor jou en je team! Het enige wat je moet doen om kans te maken is jouw ingenieuze studentenproject voor 28/02/2013 insturen. Dien je project in en stuur je carrière door de deeltjesversneller!

Maak kans op de hoofdprijs
Elk project wordt beoordeeld op het innovatieve karakter, de praktische toepasbaarheid, de presentatie en mag maximum uit 2000 karakters bestaan. Vergeet ook geen goede foto’s of een videopresentatie op te sturen naar: mail@usginnotiv.be.

Ook publiciteit versnelt je carrière
We publiceren alle projecten op de website van De Dag van de Ingenieur. Zo krijgt iedereen de kans om kennis te maken met de studenten en de studie. En, zoals we vorig jaar al mochten ervaren, krijgt het winnende project zeker de nodige media aandacht.

Andere manieren om je carrière te versnellen
USG Innotiv biedt meerdere manieren om je carrière te versnellen. Een andere manier is door deel te nemen aan de Ingenieursbarometer. Elk jaar brengt USG Innotiv de Ingenieursbarometer uit. Ook dit jaar willen we weten hoe jullie technische studenten denken over de toekomst van Engineering! Laat via http://bit.ly/R0P6ci jouw mening na!

Lees alles over de Breakthrough Award en de Ingenieursbarometer op: http://www.dagvandeingenieur.be