• 21/12/2012

Neem deel aan de ingenieursbarometer! - actie

Elk jaar vragen we jou naar jouw mening. Laat ons weten hoe jij je toekomst in de engineeringmarkt tegemoet ziet en vul de ingenieursbarometer in.

Lees verder

Productnieuws

De resultaten van de barometer worden voorgesteld op de Dag van de Ingenieur 2013. Schrijf maar vast in je agenda: 20 maart 2013 Dag van de Ingenieur!

Het thema van dit jaar is Engineering the Engineer.

De barometer staat dit jaar in het teken van ‘Engineering the Engineer’. Uit onze vorige barometers blijkt dat de bedrijfswereld zich steeds meer bewust wordt van de nood aan continue opleiding en begeleiding.

Dat is niet enkel belangrijk voor starters die de theorie nog moeten leren toepassen in de praktijk, maar ook voor professionals die op de hoogte moeten blijven van de ontwikkelingen in deze snel evoluerende markt.

Vind jij dat ingenieurs continu moeten bijleren? Hoe kijk jij naar de houding van de werkgevers? Laat jouw mening horen en vul de ingenieursbarometer in afhankelijk van de rol die jij vervult.

Engineering en technische professionals -> copy/paste in je browser:
http://s.chkmkt.com/?e=22206&h=5C067617912208F&l=nl

Studenten hoger onderwijs (bachelors en masters): -> copy/paste in je browser:
http://s.chkmkt.com/?e=22204&h=57833E23F1279A5&l=nl

Bedrijven die engineering professionals tewerkstellen: -> copy/paste in je browser:
http://s.chkmkt.com/?e=22196&h=D749C63E70E2D81&l=nl

Heb je nog een ander profiel dan hierboven, maar toch een belangrijke mening, stuur ons dan een mailtje: mail@usginnotiv.be.

USG Innotiv en De Dag van de Ingenieur
De Dag van de Ingenieur is een jaarlijks initiatief van USG Innotiv. In het kader van de barometer van dit jaar ‘Engineering the Engineer’ focust USG Innotiv op ‘Mind the gap’. Dit omdat zowel de bedrijven als de ingenieurs nood hebben aan constante bijscholing. Engineering the Engineer dus!

USG Innotiv overbrugt met ‘Innoversity’ deze gap al jaren. Door regelmatige workshops rond zakelijke en technische competenties, houden we onze consultants constant up-to-date. Maar we werken ook met ‘Carriereversnellers’ en een uitgebreid online learning platform.

De inspanningen van USG Innotiv gaan dus verder dan het organiseren van de Dag van de Ingenieur. USG Innotiv positioneert zich hiermee als betrokken werkgever voor ingenieurs.

Alvast bedankt voor de kleine moeite met grote consequenties. Mind the gap!


Voor meer informatie:
USG Innotiv
www.dagvandeingenieur.be/
www.dagvandeingenieur.be/ingenieursbarometer

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
USG Innotiv


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.