• 21/12/2012

Phi Data brengt gebruikers van AeroScout-oplossingen samen - bedrijfsblog

Klanten uit de healthcare sector lijsten wensen op rond monitoring, tracering en beheer.

Lees verder

Productnieuws

Eerder kon u hier al lezen hoe Phi Data goede voornemens heeft voor 2013. Een van de voornemens die deel uitmaakt van de koersbijsturing, is om de klanten op een nog betere en efficiëntere manier van dienst te zijn.

Dat gebeurt door geïntegreerde oplossingen aan te bieden voor specifieke domeinen en door de nadruk te leggen op de continuïteit van deze oplossingen bij de klant. Phi Data speelt in op de behoeften die het opmerkt bij klanten, of het nu gaat om uitbreiding, vernieuwing, ondersteuning,...

Dat het niet bij goede voornemens blijft, bewijst de bijeenkomst van gebruikers van AeroScout en fabrikant die Phi Data onlangs organiseerde op zijn terreinen. AeroScout is een partner van Phi Data die alle vormen van monitoring, tracering en beheer aanbiedt, van de real-time locatie tot aanwezigheidsdetectie, choke-point monitoring, sensoren en telemetrie.

Daarvoor worden RTLS, RFID, GPS, Ultra-Wideband, draadloze sensoren en andere technologiëen samen op een bestaand wifi-platform verbonden.

De leden van de AeroScout gebruikersgroep, voornamelijk afgevaardigden uit de healthcare sector, kregen de kans om met elkaar in gesprek te gaan. De agenda werd bepaald in samenspraak met de aanwezigen, waarbij werd gekeken naar wat de gebruikers graag wilden bespreken.

Op de agenda stonden onder andere de voorstelling van de nieuwe software Mobile View 4.4, van tags die bestand zijn tegen de intensieve sterilisatiecyclussen die chirurgische materialen ondergaan en de nood aan een kalibratieproces voor temperatuurtags.

Interactie
Daarna was er tijd voor een gesprek waarin de vertegenwoordigers van de ziekenhuizen vragen konden stellen. Gebruikers lieten weten dat ze sommige functionaliteiten graag een beetje anders zouden zien of kwamen met ideen op de proppen voor nieuwe functies. De interactie tussen de klanten en AeroScout leverde heel wat nuttige informatie op voor beide partijen.

De positieve reacties van de aanwezigen hebben Phi Data er meer dan ooit van overtuigd dat het als bedrijf de juiste keuze maakt door de klanten centraal te zetten. Daarom, en wegens groot succes, herhaalt Phi Data de bijeenkomst in 2013.


Meer informatie:
Phi Data nv
Heide 11 B-1780 Wemmel
T +32 2 460 71 12
access@phidata.be - www.phidata.be

Naar de blog van dit bedrijf.
Externe website: www.phidata.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Phi Data


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.