• 19/12/2012

RS Components breidt haar 3D CAD selectietools uit - persbericht

Nieuwe 3D CAD-microsite voor engineers biedt meer mogelijkheden om modellen per producttype en per fabrikant te vinden, bekijken en downloaden.

Lees verder

Productnieuws

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft een nieuwe 3D CAD-microsite gelanceerd die klanten sneller en gemakkelijker toegang biedt tot haar uitgebreide bibliotheek met ruim 30.000 3D CAD-modellen van meer dan 40 fabrikanten. Gratis te downloaden op RS Online.

Door de extra functionaliteit die via de nieuwe 3D CAD-microsite geboden wordt, kunnen gebruikers de 3D CAD-modellen opzoeken per productcategorie en per fabrikant.

Ook is er een modelviewer-functie opgenomen, waardoor het voor engineers beduidend makkelijker wordt om het juiste model dat voor hun ontwerp nodig is te vinden en downloaden.

De pagina met het nieuwe uiterlijk bevat ook de bestaande 3D CAD video-tutorial, de beschikbare CAD-formats en de veelgestelde vragen.

Na al meer dan 250.000 downloads sinds de introductie twee jaar geleden is de lancering van de uitgebreide zoekfunctionaliteit op RS Online een belangrijke mijlpaal in het 3D CAD-programma van RS.

“De enorme aantallen 3D CAD-modellen die vanaf RS Online gedownload zijn, vormen een sterke aanwijzing dat engineers steeds vaker gebruik maken van onze gratis online tools om daarmee het ontwerpproces te versnellen,” zei Mark Cundle, Head of Technical Marketing, RS Components. “De nieuwe 3D CAD-microsite maakt het zoeken naar deze tools nog sneller en gemakkelijker.”

Toegang tot de uitgebreide 3D CAD-bibliotheek van RS is ook mogelijk via de ModelSource component-bibliotheek op DesignSpark, de online community van RS voor engineers.


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.