• 07/12/2012

Welke leraar wil een week lang een astronautenopleiding volgen?

Honeywell Hometown Solutions verzamelt momenteel kandidaturen voor zijn jaarlijkse Space Academy. Leraren maken kans gedurende een week een echte astronautentraining te volgen.

Trefwoorden: #agoria, #honeywell, #ie-net, #space academy

Lees verder

opleidingen

ENGINEERINGNET.BE -- Het Honeywell Hometown Solutions-programma biedt leerkrachten uit het secundair onderwijs de kans een week lang een echte astronautentraining te volgen, gefocust op wetenschap en ruimteonderzoek. Wie zijn kandidatuur stelt, maakt echt een kans: zo werd vorig jaar nog een Belgische leerkracht geselecteerd!

Alle lessen en activiteiten houden verband met wetenschap en wiskunde en zijn ontwikkeld om de volgende generatie SO-leerlingen ertoe aan te zetten de weg naar een carrière in wetenschap, technologie, ingenieurs en wiskunde in te slaan.

Kandidaturen dienen uiterlijk op vrijdag 14 december ingezonden te worden. Meer informatie op http://educators.honeywell.com.


bron: Agoria)

LEES OOK
Vlaamse ingenieursvereniging ie-net krijgt (dan toch) VIA-subsidie

ACHTERGROND
Honeywell Hometown Solutions past in het ‘De wereld aan je voeten’-project van ingenieursvereniging ie-net, dat als VIA-project wordt gesubsidieerd door de Vlaamse overheid.