• 06/08/2012

Siemens panel SIMATIC ITC wint iF product design award 2012 - persbericht

De nieuwe SIMATIC ITC Industrial Thin Clients zijn panels voor decentrale bediening en bewaking van machines.

Lees verder

Productnieuws

Door de Ethernet-connectie kunnen ze probleemloos worden ingezet in een Multi-station automatiseringslandschap met complexe topologie, en waarbij bediening vanop grotere afstand wordt vereist.
Maak kennis met de krachtige hardware en de intuïtieve bediening. De multi-sessiemodus biedt de mogelijkheid één SIMATIC ITC simultaan te verbinden met meerdere servers.

Deze Thin Client bestaan in 12”, 15”, 19” en 22” touch screen en laten zich naadloos integreren in uw project samen met de andere HMI toestellen van Siemens (Comfort Panel / Panel PC / Flat Panel) aangezien ze allemaal dezelfde look & feel hebben (bekroond met de iF award).

Meer info vindt u op www.siemens.com/simatic-hmi-widescreen en exhibition.ifdesign.de/entrydetails_en.html?mode=esearch&offset=0

Meer informatie:
Siemens nv
Guido Gezellestraat 121 - 1654 Huizingen
Tel. : 02 536 62 02
industrie.be@siemens.com - www.siemens.be/industrie

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Siemens



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.