• 06/02/2012
  • |     BB

Vakbeurs ECL 2012 legt accent op innovatie en efficiëntie

De vakbeurs voor de installatiesector ECL mikt dit jaar op innovatie en energie-efficiëntie via nieuwe labels, een Innovation Boulevard en een prijsuitreiking.

Trefwoorden: #ecl, #ecl 2012, #energie, #hvac, #innovatie, #installateur, #installatie, #vakbeurs

Lees verder

vakbeurzen

( Foto: easyFairs )

ENGINEERINNET.BE -- ECL, één van de twee grote Belgische vakbeurzen voor de installatiebranche die België rijk is, vernieuwt door aan exposanten twee labels uit te reiken: ‘Save Energy’ voor duurzame energieproductie en/of rationeel energieverbruik, naast ‘Save Time’ voor oplossingen voor het vereenvoudigen van installatie en/of budgetbesparing.

Marianne Lenaerts van easyFairs: "Deze labels worden prominent opgenomen in communicatie in aanloop naar de beurs en zullen duidelijk herkenbaar zijn op de beursvloer."

Geen nieuw label zonder een prijsuitreiking, uiteraard: een onafhankelijke vakjury selecteert een aantal innovaties, waaruit de bezoekers de laureaten kunnen verkiezen.

De uitreiking van deze ‘Energy Efficiency Award’ en ‘Time Efficiency Award’ zal plaatsvinden tijdens een netwerk-event enkel voor professionals, na sluitingstijd van de eerste beursdag. De presentatie wordt verzorgd door Nic Balthazar.


ACHTERGROND
ECL 2012 vindt plaats op 20 & 21 september 2012 in Brussels Expo en wordt gelijktijdig georganiseerd met HVAC 2012.