• 03/01/2012

V-TEST voor kleine bedrijven uitgebreid met aardgas

VREG heeft V-test voor kleine professionele afnemers uitgebreid met aardgas

Trefwoorden: #V-test

Lees verder

b2b

ENGINEERINGNET.BE -- De VREG heeft zijn V-test voor kleine professionele afnemers uitgebreid met aardgas. Het was al mogelijk voor kleine professionele afnemers om alle elektriciteitsproducten te vergelijken.

Voortaan kunnen dus ook professionele jaargemeten aardgasafnemers de producten van de verschillende aardgasleveranciers vergelijken. Voorwaarde is dat het bedrijf een lagedrukaansluiting met een verbruik op jaarbasis tot 150 MWh heeft.

Via de V-test kan een bedrijf bij benadering uitrekenen hoeveel het de volgende 12 maanden zou betalen indien het nu een contract zou afsluiten met een energieleverancier.

De VREG geeft een overzicht van alle aardgasproducten, zowel deze met vaste als met variabele prijzen. Ze houdt geen rekening met (tijdelijke) kortingen en promoties, en de getoonde prijzen voor kleine professionele afnemers zijn exclusief btw.

De vergelijking wordt net zoals de andere V-tests (huishoudelijk elektriciteit en aardgas en professioneel elektriciteit) maandelijks aangepast met de meest actuele prijzen.

De uitgebreide V-test is te vinden op http://www.vreg.be/doe-de-v-test-voor-kleine-bedrijven


(KV) (foto wikipedia: aardgastank)