Maintenance en Pumps & Valves: trefpunt voor onderhoud en procesindustrie

Economie 19/03/2020 9:39:46

De industrie is voortdurend in beweging. Voor wie op de hoogte wil blijven van de voornaamste innovaties en tendensen is Antwerp Expo op 17 en 18 juni de place to be.

Lees hieronder verder   
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Cursus: stoom in theorie en praktijk

Zebrastraat - Gent

dinsdag 31 maart 2020

Cursus Spoortechnieken - bijzondere projecten

Het Ingenieurshuis - Antwerpen

van 2/04/2020 tot 11/06/2020

Global Manufacturing and Industrialisation Summit

Messegelände - Hannover

van 20/04/2020 tot 21/04/2020

Machinery safety awareness training

Pilz Academy - Herentals

dinsdag 21 april 2020

PNOZmulti programming

Pilz Academy - Gent

woensdag 22 april 2020

Cursus: stoom in theorie en praktijk

Armstrong - Herstal

vrijdag 24 april 2020

Keuze van de redactie

(25/3) Nieuw Antwerps-Duits pijpleidingtraject ecologisch en economisch goede zaak

(24/3) DEME tekent MoU voor bouw Japanse offshore windprojecten

(17/3) Vorig jaar werd recordaantal octrooien aangevraagd

(16/3) VIB boekt vooruitgang in onderzoek naar geneesmiddel tegen coronavirus

(12/3) UAntwerpen leidt Europees onderzoek naar Corona

(11/3) Microgenerator van nanodraden vervangt batterij

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Dan vinden Maintenance en Pumps & Valves plaats, in het hart van de Belgische industrie. Een boeiend duo-event waar innovatie, kennisuitwisseling en netwerken centraal staan. Maar liefst 350 exposanten heten u welkom.

Innovatie troef
Interessante innovaties vinden is één van de belangrijkste motivaties van de bezoekers. Wat dat betreft komt u op Maintenance en Pumps & Valves volledig aan uw trekken. Op beide events worden er Innovation Tours georganiseerd. Deze Tours bundelen veelbelovende nieuwigheden op de beursvloer.

Beleef de toekomst
Aparte zones bundelen oplossingen voor het onderhoud en vloeistof- en gastechnologie van de toekomst: de Smart Maintenance Zone, de Robot Demo Zone, de Aqua Plaza en de Process Plaza.

Masterclasses houden vinger aan de pols
Voorsprong door kennis, daar draait het om. Volg onze gratis masterclasses (i.s.m. onze partners) en krijg ontelbare tips en tricks omtrent maar liefst 10 thema’s. Meer informatie op www.maintenance-expo.be of www.pumps-valves.be.

Registreer nu online
Verlies geen tijd en registreer u vandaag nog. Met uw ticket heeft u toegang tot beide events. Surf naar www.maintenance-expo.be of www.pumps-valves.be en vul deze code in: 2506. <<

Praktische info
Waar? Antwerp Expo
Wanneer?
Woensdag 17/06: 10u – 19u (Afterwork Drink vanaf 18u) en
donderdag 18/06: 10u – 18u

Abonneer op onze nieuwsbrief

Reageer of publiceer aanvullende informatie
Mis ook dit niet...

Start-up ontwikkelt online module voor eerste triage van coronapatiënten

Om huisartsen en spoeddiensten te ontlasten heeft Bingli, dat ondersteund wordt door Start it @KBC, een module ontwikkeld die de eerste triage van patiënten voor zijn rekening kan nemen.

Lockdown, ook in de ruimte

De picosatellieten Picasso en Simba zouden gisteren de ruimte ingaan op een Vega-raket. Maar als gevolg van de Franse maatregelen tegen Covid-19 werden alle lanceercampagnes opgeschort.

Nieuw Antwerps-Duits pijpleidingtraject ecologisch en economisch goede zaak

Sectorfederatie essenscia vlaanderen reageert positief op de beslissing van Vlaams minister van Omgeving Demir om de procedures rond de aanleg van dit nieuw pijpleidingraject op te starten.

DEME tekent MoU voor bouw Japanse offshore windprojecten

Penta-Ocean Construction en DEME Offshore hebben een memorandum van overeenstemming (MoU) gesloten met betrekking tot uitgebreide samenwerking voor de bouw van offshore windparken in Japan.

Vlaamse supercomputer ingezet in strijd tegen COVID-19

Om onderzoek rond dit virus nog beter te ondersteunen, gaat het VSC, als high-performance computing-centrum, gedurende 8 weken extra rekencapaciteit beschikbaar stellen van onderzoekers.

Nieuw PIC-fabricageproces pakt tekortkomingen aan

De huidige PIC-fabricagemethoden leiden tot grote variabiliteit, wat resulteert in een beperkte opbrengst, lange vertragingen tussen het conceptuele idee en het werkende apparaat, ...

Yvon Guérin wordt nieuwe CEO van Vandemoortele

De Raad van Bestuur van Vandemoortele meldt dat Yvon Guérin, huidige Managing Director Bakery Products, vanaf 1 juli 2020 Jules Noten zal opvolgen als CEO van het bedrijf.

Hoeveel elektrische auto’s kan het elektriciteitsnet aan?

Er rijden meer dan een miljard voertuigen rond op onze planeet, goed voor 1/5 van alle CO2-uitstoot. De switch naar elektrisch rijden kan onze ecologische voetafdruk gevoelig verminderen.

Lybover investeert extra in 3D-scanning

De Lybover groep zet volop in op de technologie van 3D-scanning met extra investeringen. De uitgebreide ervaring van van 80 engineers in engineering, project management, productie en montage in combinatie met 3D-scanning en engineering heeft een enorme impact op tijd, kost en veiligheid. 3D-scans vormen de basis voor de engineering van hun projecten.

Partners