Gimv verwerft meerderheidsbelang in Duitse Köberl Group

Samen met de 2 bedrijfsleiders, die een minderheidsbelang behouden, zal Gimv de specialist in facility management en bouwtechnische installatiediensten, ondersteunen in hun duurzame groei.

Trefwoorden: #facility management, #FINK Gebäudetechnik, #gebouwentechniek, #GEMA Gebäudemanagement, #Gimv, #Köberl Group

Lees verder

Nieuws

( Foto: FINK Gebäudetechnik )

ENGINEERINGNET.BE - Hierbij zal de focus gelegd worden op het optimaliseren en verbreden van het dienstenaanbod, de regionale expansie en een doorgedreven digitalisering. Door de steun van Gimv zal het bedrijf ook zijn marktpositie via potentiële overnames kunnen versterken.

De roots van Köberl Group gaan terug tot 1896, toen het bedrijf werd opgericht met dakbedekking als kernactiviteit. Vandaag is het bedrijf een geïntegreerde dienstverlener voor bouwtechnische installatiediensten en facility management in de Zuid-Duitse markt.

FINK Gebäudetechnik, GEMA Gebäudemanagement en SGM Süddeutsche Gebäudemanagement behoren ook tot de groep die meer dan 350 mensen in dienst heeft en een jaarlijkse omzet realiseert van ongeveer 60 miljoen euro.