Trend naar miniaturisatie: ultra-kleine connector IP68

Technisch nieuws 21/02/2020 9:30:41

Met de RST MICRO presenteert Wieland Electric een miniatuurconnector met een diameter van minder dan 15 mm en die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van design en flexibiliteit.

Lees hieronder verder   
Verwant

Nieuw Antwerps-Duits pijpleidingtraject ecologisch en economisch goede zaak

Cleantechrapport 2020 toont overzicht Vlaamse cleantech

AVA Biochem partnert met Michelin Group

VEGA totaalaanbieder voor niveau en druk in farma-toepassingen

Trend naar miniaturisatie: ultra-kleine connector IP68

Omschakeling van aardolie naar hout in chemische industrie haalbaar?

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Vragenuurtje EPLAN Pro Panel

EPLAN Webinar

woensdag 15 april 2020

Warehouse Management Systemen (WMS)

digital learning

donderdag 16 april 2020

Business Process Management - schriftelijk

digital learning

donderdag 16 april 2020

Migratie van EPLAN 5 naar EPLAN Electric P8

EPLAN Webinar

vrijdag 17 april 2020

Global Manufacturing and Industrialisation Summit

Messegelände - Hannover

van 20/04/2020 tot 21/04/2020

PNOZmulti programming

Pilz Academy - Gent

woensdag 22 april 2020

Keuze van de redactie

(2/4) Golfslagenergie heeft wind niet in de wieken

(30/3) VUB ontwikkelt noodmasker voor verplegend personeel

(25/3) Nieuw Antwerps-Duits pijpleidingtraject ecologisch en economisch goede zaak

(24/3) DEME tekent MoU voor bouw Japanse offshore windprojecten

(17/3) Vorig jaar werd recordaantal octrooien aangevraagd

(16/3) VIB boekt vooruitgang in onderzoek naar geneesmiddel tegen coronavirus

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Miniatuurconnector voor laagspannings- en netwerktoepassingen: Wieland presenteert de RST Micro, een miniatuur connector die speciaal is ontworpen voor “low-voltage” toepassingen.

De 2 tot 3-polige connector met een diameter van minder dan 15 mm is geoptimaliseerd voor de interface tussen spannings- of stroombronnen en LED-modules. Vier mechanische en kleur-gecodeerde aansluitingen zorgen ervoor dat verschillende toepassingen veilig worden gescheiden.

Bijzonder klein en onopvallend, eenvoudig te bedienen zonder ingewikkelde vergrendeling, beschermd tegen buig-stress en veilig vergrendeld, is de RST Micro een connector die uniek is op de markt.

Stekerbare installatie bespaart tijd en geld
Net als de grotere broertjes uit de RST-product familie maakt RST Micro de installatie ook bijzonder eenvoudig, snel en veilig. Het universeel stekerbare RST-systeem - van de hoofdverdeler tot het elektrische apparaat - bestaat uit componenten die in de fabriek zijn geprefabriceerd en getest en gegarandeerd steeds dezelfde kwaliteit van afwerking bieden.

Dit maakt Uw project- en processtappen eenvoudiger te berekenen. Montagetijden kunnen tot maximaal 70 procent worden verkort in vergelijking met conventionele installaties. De totale kosten (TOC) worden met 30 procent verlaagd. Dit flexibele, stekerbare systeem helpt U later ook bij aanpassingen en uitbreidingen, omdat de installatie snel en eenvoudig aan te passen is.

Optionele waterstopfunctie voor gebruik buitenshuis
Om ervoor te zorgen dat zelfs geen enkele druppel water de verbinding kan verstoren, vooral wanneer hij buiten wordt gebruikt, is de RST Micro ook beschikbaar met een optionele interne waterstopfunctie. Alle vocht dat binnen komt (bv. langs de aders van de toevoerkabel), wordt verhinderd binnen te dringen door een bijkomende afdichting. <<

Technische gegevens:
Nominale spanning: ~50/-120V; 250V; 250/400V
Nominale stroom: 8A
Bescherming: IP66/68/69 + optionele interne waterstopfunctie

Directe link naar productinfo >>

Voor meer informatie:
ATEM nv
Bedrijvenpark de Veert 4 - 2830 Willebroek
Tel: +32 (0)3 866 18 00 - www.atem.be - info@atem.be

<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>

Abonneer op onze nieuwsbrief

Reageer of publiceer aanvullende informatie
Mis ook dit niet...

Chirurgisch maatwerk bij schedelprothesen

CADskills patenteerde zijn innoverende kaakgewrichtsprothese of Temporomandibular Joint. Gewoonlijk wordt een ‘standaardprothese’ gebruikt of een prothese die aangepast is aan de patiënt.

3D-printing tegen Corona maar ...

Het bloed kruipt waar het niet kan gaan. Creativiteit, Fablabs en 3D-printing tegen Corona. Er worden maskers, kleppen en ventielen geprint maar... er is ook regelgeving.

Horizonverleggende innovaties bij Beckhoff

Naast een nieuwe reeks stroomsensoren voor metingen van 1 tot 5.000 A, breidt Beckhoff onder andere zijn compacte industriële PC-serie uit met de krachtige C6025 Intel Core i-power PC.

DEME Group zet in op artificiële intelligentie

De helft van de Belgische bedrijven heeft moeite om zijn vacatures in te vullen. Ook bij Deme, wereldleider op het gebied van baggeren, waterbouw en milieuwerken is het niet evident.

Corona: recycleer geen binnenlucht

De Federation of European Heating, Ventilation and Airconditioning Associations, REHVA, bracht een richtlijn uit over hoe met ventilatie in gebouwen om te gaan in Coronatijden.

Oprichting logistieke taskforce in strijd tegen Corona

De Vlaamse overheid richt de Logistics Resilience Task Force op, die door VIL gecoördineerd zal worden. Er zal overleg gepleegd worden over logistieke ketens, die nu onder druk staan.

Golfslagenergie heeft wind niet in de wieken

De Noordzee wordt niet aanzien als gebied voor de ontwikkeling van golfenergie, vanwege de relatief lage intensiteit van de golven in vergelijking met Ierland, Portugal, Spanje en het VK.

Titaandioxide (nano) spray ontsmet spoorwegwagon

Het Poolse regionale spoorwegbedrijf Koleje Slaskie (‘Silesian Railways’) vernevelde bij wijze van test TiO2-nanochemie in zijn passagierswagon en ... lijkt tevreden met het resultaat.

Kontron pITX-APL V2.0 levert hoge prestaties

Kontron breidt zijn productlijn in de Pico-ITX-vormfactor uit met het pITX-APL V2.0 embedded moederbord, dat is uitgerust met Intel AtomR E39xx en IntelR CeleronR N3350 / J3455 twee- en quad-core CPU's en biedt verbeterde prestaties met een uitgebreid scala aan functies. Het is ideaal voor industriële clienttoepassingen. >>

Partners