4 genomineerden Award Limburgse Jonge Ondernemer 2020 bekend

Economie 24/01/2020 9:03:04

JCI Limburg meldt dat Ismaël Ben-Al-Lal, Charline Leroi, Wouter Uten en Amaury Verelst de 4 genomineerden zijn voor de Award Limburgse Jonge Ondernemer. Op 29 april is de winnaar bekend.

Lees hieronder verder   
Verwant

Savaco neemt sectorgenoot IT-Care over

Toekomstvisie over artificiële intelligentie volgens Europese Commissie

Gimv verwerft meerderheidsbelang in Duitse Köberl Group

Hackaton als extra boost voor dynamiek in de Westhoek

Winnaars Foreign Investment Trophy 2020 bekend gemaakt

Deloitte voorspelt trends in Technologie, Media en Telecommunicatie

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Verbreed uw basiskennis over stoom

Spirax Sarco Gent en Westerlo

dinsdag 3 maart 2020

Tips & Tricks voor veilige werking stoominstallatie

Spirax Sarco Gent en Brasschaat

woensdag 4 maart 2020

100.000 ingrijpende energetische renovaties per jaar realiseren

(studiedag) Sint-Niklaas

donderdag 5 maart 2020

Haal het meeste uit uw ketelhuis

Spirax Sarco Gent en Westerlo

donderdag 5 maart 2020

INE (Indumation Network Event)

Brabanthal Leuven

donderdag 5 maart 2020

Wordt vakbekwaam persoon stoominstallatie

Spirax Sarco Westerlo

dinsdag 10 maart 2020

Keuze van de redactie

(27/2) Onbemande drone doorkruist de stratosfeer

(27/2) Plannen voor eerste industriële power-to-gas installatie in Zeebrugge

(25/2) 8,4 miljoen euro voor nieuwe immuno-therapeutische kankerbehandeling

(24/2) Scale-up Turbulent ontwikkelde revolutionaire micro-waterkrachtcentrale

(19/2) Start-ups scoren beter op gebied van jobcreatie en investeringen

(19/2) Vier nieuwe Vlaamse Fabrieken van de Toekomst bekroond

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Dit jaar koos JCI Limburg voor het thema van ‘de weg naar succes’. “Deze weg naar succes is zelden een rechte stijgende lijn. Er zitten soms diepe dalen en grote pieken in.

Liesbeth Lemmens, Jury Voorzitter: “Met deze Award willen we ‘good practices’ van ondernemerschap in de verf zetten. De genomineerden zijn jonge ondernemers die een voorbeeld zijn van durf en doorzettingsvermogen.”

Via 3 Limburgse JCI-afdelingen en een netwerk aan partners werd een reeks kandidaten voor de Award verzameld. Van deze longlist werden vier genomineerden weerhouden. Zij zullen voorgelegd worden aan een vakjury bestaande uit beroepsorganisaties, kennisinstellingen en oud-winnaars.

Op 29 april wordt tijdens een eindshow in C-mine cultuurcentrum in Genk de winnaar door de jury bekend gemaakt. << (Guy Leysen) (foto: JCI Limburg)

Dit zijn de vier genomineerden:

  1. Ismaël Ben-Al-Lal is de oprichter van Futech (2008) en iLumen (2012). Futech is een zonnepaneleninstallateur op de Belgische particuliere en industriële markt. Daarnaast runt hij een ingenieursbureau dat productinnovaties ontwikkelt die de werking van zonnepaneleninstallaties verbeterd.

  2. Charline Leroi nam in 2013 het roer over van het Autoglass Clinic, waar ze sindsdien bouwt aan de groei van het bedrijf met overnames van zelfstandige autoglasspecialisten in regio Brussel en Geel.

  3. Wouter Uten startte in 2014 zijn carrière in versneld tempo door de oprichting van UgenTec, dat hij uitbouwde tot een internationale referentie binnen de diagnostische markt.

  4. Amaury Verelst is de oprichter en CEO van Verelst & Gilen., dat zich voornamelijk toelegt op de ontwikkeling van residentiële vastgoedprojecten zoals appartementen en woningen.

Op de foto links:
Filip Timmermans, de winnaar van 2019 met de 4 genomineerden in de kader.


Abonneer op onze nieuwsbrief

Reageer of publiceer aanvullende informatie
Mis ook dit niet...

Kwaliteit Belgische wegeninfrastructuur scoort niet goed

Het World Economic Forum heeft ook voor 2019 zijn ‘The Global Competitiveness Report’ gepubliceerd. In dit rapport vinden we terug hoe 141 landen scoren op verschillende domeinen.

Onze sector wordt gekenmerkt door een aantal complexe evoluties

Advies- en ingenieursbureaus komen in aanraking met uitdagingen waarvan de impact veel breder gaat dan enkel het domeinspecifieke. Zoals bijvoorbeeld klimaatuitdagingen en energietransitie.

HUGSI: Hoe groen is de stad? - artikel

Groene ruimten zijn de longen van de stad. Met de urbanisatie is het verbeteren van de luchtkwaliteit niet van de minste uitdagingen. Maar ook het beheersen van overstromingsrisico’s.

Quantumsleutel beschermt glasvezel tegen datadiefstal

UTwente heeft een beveiliging voor ‘multi-mode’ glasvezels ontwikkeld, die is gebaseerd op het quantumkarakter van licht, waarin een enkel foton een heel alfabet kan representeren.

Brussels Airport wil uitstoot ultrafijnstof verder verlagen

De luchthaven gaat onder meer het gebruik van modernere en minder belastende toestellen nog verder stimuleren via gedifferentieerde tarieven op basis van uitstoot en geluid.

Imec voorziet elektronische pil van kleine radiozender

Imec presenteert deze week op ISSCC 2020, een internationaal gerenommeerde conferentie rond elektronica, de eerste kleine radiozender voor elektronische pillen.

3D-reproducties: de juridische valkuilen (slot) - column

Dit derde en laatste deel gaat na hoe het commercialiseren van 3D-reproducties kan getoetst worden aan het tekeningen- en modellenrecht maar vooral ook hoe het zit met het auteursrecht.

Savaco neemt sectorgenoot IT-Care over

De overname van IT-Care, cloud integrator uit Poperinge, die vandaag werd aangekondig past volledig in de vooropgestelde groeiambities van Savaco, IT-dienstverlener uit Kortrijk.

Master Builders Solutions lanceert innovatieve Ucrete CS

Sinds begin 2020 wordt het Ucrete-vloersysteem van Master Builders Solutions geïntroduceerd. Dit systeem bestaat uit vloersystemen met een uitgebreid kleurenpalet, onder meer met pasteltinten, voor esthetische industriële vloeren. Het heeft een verbeterde weerstand tegen chemische verkleuring en UV-licht. >>

Partners