Mastercourse: ’Data Innovation beyond the Hype’

De mastercourse 'Data Innovation beyond the Hype', een organisatie van het Sirris Data and AI Competence Lab, biedt pragmatische en branchegerichte sessies over datagedreven innovatie.

Trefwoorden: #artificiële intelligentie, #cursus, #datascience, #EluciDATA Lab, #Sirris, #Sirris, #Sirris Data and AI Competence Lab

Lees verder

Productnieuws

( Foto: ilexx - 123RF )

ENGINEERINGNET.BE - De cyclus bestaat uit zes algemene sessies die de verschillende stappen van de datascience workflow bestrijken. Daarnaast ontwikkelde het Data and AI Competence Lab (EluciDATA Lab) een reeks themaspecifieke sessies rond industriële toepassingen van datascience en artificiële intelligentie.

Sessie: The opportunities and challenges of fleet-based analytics
Deze sessie biedt de deelnemers meer informatie over de state-of-the-art technieken voor de analyse van een park van activa, zoals industriële machines of wagens. Doel van de sessie is een inleiding verschaffen in de technieken om problemen op te lossen waarmee machineparkoperatoren vaak worden geconfronteerd:

  • identificeren van slecht functionerende of ondermaats presterende activa
  • omgaan met verloren dataverbindingen en ontbrekende data
  • onderling vergelijken van activa
  • identificeren van de resterende nuttige levensduur van activa
  • modelleren van nieuwe activa waarvoor geen historische gegevens voorhanden zijn

In alle gevallen biedt de machineparkcontext bijkomende inzichten om de operationele efficiëntie van uw activa te verbeteren. De technieken worden op conceptueel en intuïtief niveau voorgesteld, met concrete voorbeelden uit de praktijk. U gaat naar huis met de nodige inzichten om de operationele efficiëntie van uw activa te verbeteren.

Wilt u een dieper inzicht krijgen in het onderwerp? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in de mastercourse die op 27 januari georganiseerd wordt.

AI Starter Kit Portal 
De portal bestaat uit een verzameling Starter Kits die in detail illustreren hoe een concrete bedrijfsuitdaging kan worden aangepakt met behulp van geavanceerde data-analysetechnologie.

Elke Starter Kit wordt beschreven in een ‘Passport’ met informatie over de businesscontext en -doelstellingen, toepassingscontexten, specifieke datavereisten en een duidelijke beschrijving van een voorbeeldtoepassing.

Deze kunnen een bron van inspiratie zijn voor bedrijven die willen innoveren met data en zijn complementair aan deze mastercourse. De Starter Kit Passports zijn gratis verkrijgbaar. Als u er toegang toe wilt krijgen, vink dan het vakje aan in het registratieformulier.


Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven voor deze cursus.



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.