• 09/10/2019

Rockwell Automation neemt Mestech Services over

Rockwell Automation heeft Mestech Services overgenomen. Het bedrijf is een wereldwijde aanbieder van Manufacturing Execution Systems, Manufacturing Operations Management en adviesdiensten.

Trefwoorden: #Manufacturing Execution System, #Manufacturing Operations Management, #MES, #Mestech Services, #Rockwell Automation

Lees verder

Techniek

ENGINEERINGNET.BE - Mestech is onder meer actief in de discrete industrie, de automobielindustrie, life sciences, de elektronica-industrie en verpakte consumentenproducten (CPG). Mestech, dat werd opgericht in 2008, heeft zijn hoofdkantoor in Pune (India) en vestigingen in Duitsland en de Verenigde Staten.

Mestech was al een door Rockwell Automation erkende system integrator. Het bedrijf heeft uitgebreide ervaring met het toepassen van de op software gebaseerde oplossingen van Rockwell in productiebedrijven. Mestech houdt zich niet alleen bezig met advisering over technologie, maar ook met het ontwerp en de implementatie van oplossingen, die nodig zijn voor de aansturing van productieprocessen, het beheersen van resources en voor de personeelsplanning.

“De overname van Mestech biedt betere mogelijkheden om onze Information Solutions en Connected Services wereldwijd op een winstgevende manier aan te bieden. We zijn dankzij de overname beter in staat om onze klanten te ondersteunen bij de digitale transformatie”, zei Matthew Fordenwalt (foto), vice-president en general manager van Systems & Solutions Business bij Rockwell Automation.

“India is een van de snelstgroeiende markten voor Rockwell Automation. Dankzij de aanwezigheid en expertise van Mestech kunnen we onze oplossingen sneller implementeren en onze klanten helpen bij de verbetering van hun connectiviteit, efficiency en productiviteit.

Door zich aan te sluiten bij de Rockwell-familie kan Mestech bovendien haar dienstverlening met betrekking tot de producten en oplossingen van Rockwell Automation uitbreiden. Dan denken we bijvoorbeeld aan oplossingen voor control, process management, power information solutions en industrial IoT - waaronder de FactoryTalk Innovation Suite, powered by PTC. Daarmee kan Mestech voor haar klanten de best mogelijke oplossingen ontwikkelen.”

“We zijn zeer benieuwd naar onze gezamenlijke toekomst met Rockwell Automation”, zei  Yatin Sankholkar, managing director van Mestech. “De bundeling van krachten stelt ons in staat om meer klanten te helpen bij de transformatie van hun industrie en de optimalisering van de productie.

De afgelopen tien jaar is Mestech uitgegroeid tot een van toonaangevende service providers op het gebied van manufacturing execution systems met een duidelijke focus op technologie, consultancy en software-implementatie. Dankzij de samenwerking kunnen we onze toegang tot de markt uitbreiden en veel meer klanten kennis laten maken met onze uitgebreide, industriёle expertise.”


Voor meer informatie:
www.rockwellautomation.com

 Lees méér over: Rockwell Automation



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.