• 08/10/2019

Lichtgewicht Flex Locs van ACE voor snelle raceauto

Dat het in de autosport aankomt op de kleinste, gewichtsbesparende details, laten de 'Speeding Scientists' uit het Duitse Siegen zien. Zij gebruiken snelbevestigingselementen van ACE Stoßdämpfer.

Trefwoorden: #ACE Stoßdämpfer, #racewagen, #snelbevestigingselementen

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Het raceteam van de Universiteit Siegen, dat met zijn bolide ‘Molly’ deelneemt aan de universitaire Formula Student races, maakt gebruik van snelbevestigingselementen van ACE Stoßdämpfer om ervoor te zorgen dat de elektronica niet wordt verstoord door de trillende carrosserie van de elektrisch aangedreven raceauto.

De studenten installeerden Flex Locs van ACE, geschikt voor een belasting van 0,4 tot 28 kg. Vier verzonken exemplaren werden als isolerend verbindingselement tussen de omvormer en de carrosserie gemonteerd.

Met behulp daarvan kan het chassis in de test- en racemodus tot het uiterste worden gepusht. Dankzij de Flex Locs hebben de daarbij veroorzaakte vibraties en schokken tot op heden geen vat op de elektronica.


www.ace-ace.com/vibration-control

Voor meer informatie
ACE Stoßdämpfer GmbH, Benelux
Maasstraat 24 - NL-6241DJ Bunde
T.: +31 165 714455 (NL) / +32 11 960736 (B)
r-kueppers@ace-int.eu - www.ace-ace.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.