“Waterstof, de brandstof van de toekomst ?!” - uitnodiging

Nog twee weken tot het waterstof seminarie van het najaar: Fueling the Future Summit. Wij geven alvast een aantal redenen om deelname aan het seminarie zeker zullen rechtvaardigen.

Trefwoorden: #Fueling The Future Summit, #hydrogen, #waterstof

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Met sprekers van toonaangevende Europese bedrijven zal de inhoud niet teleurstellen. We bespreken de Europese ambitie, die wellicht nog ambitieuzer zal zijn dan eerder aangekondigd, het belang van een gezamenlijke aanpak en de kansen en uitdagingen van waterstof. Natuurlijk komen ook de laatste ontwikkelingen aan bod, evenals de benodigdheden om op te schalen en vraag en aanbod bij elkaar te brengen, we gaan ook in gesprek of de mobiliteit sector zou kunnen dienen als de katalysator van de transitie

Vooraanstaande sprekers
De inhoud wordt gebracht door topsprekers. U hoort onder andere:
Tudor Constantinescu, Principal Advisor of the Director General Energy European Commission Didier Stevens, Senior Manager European and Government Affairs Toyota Motor Europe and Member of the Board of Hydrogen Europe
Roger Hertzenberg, CEO Hydrogen UNO-X
Pierre Etienne Franc, Vice President Air Liquide, managing the Hydrogen Energy World Business Unit
Caroline Hillegeer, EVP of the Hydrogen Business Unit ENGIE
Marco Waas, Director RD&I and Technology Nouryon
Ruud Bouwman, Senior Technologist VDL ETS
Geert Van Hecke, Hydrogen Expert Public Transport Van Hool

Hoogstaand netwerk
Ruim 100 deelnemers, voornamelijk eindbeslissers, hebben zich al ingeschreven. Deelnemers afkomstig uit Europa. Tijdens de seminatie zijn twee uitgebreide netwerkmomenten ingepland. Perfect om nieuwe contacten te leggen en oude te verdiepen.

Kortom een dag waar u bij wilt zijn!
Op www.fuelingthefuturesummit.com vindt u het programma en kunt u een plaats reserveren. Lezers van engineeringnet vullen op het online inschrijfformulier de promotiecode FFS50 in voor een reductie op de inschrijvingskosten van 50 euro.