Deloitte België boekt 11% omzetgroei en deed 1.100 aanwervingen

Professionele dienstverlener Deloitte België realiseerde voor boekjaar 2019 een omzet van 565 miljoen euro (+11%). Het deed meer dan 1.100 aanwervingen, waarvan een kwart met STEM-profiel.

Trefwoorden: #Deloitte, #dienstverlening, #omzetcijfers, #STEM

Lees verder

Techniek

( Foto: kantver - 123RF )

ENGINEERINGNET.BE - Deloitte België heeft deze groei onder meer te danken aan de grens­over­schrijdende samenwerking met andere Europese landen binnen Deloitte Noord- en Zuid-Europa (NSE).

Maar ook de lokale markt van de familiale ondernemingen blijft voor de organisatie een belangrijke groeipool, met een groei van meer dan 10%, verspreid over de activiteiten binnen de verschillende departementen van de organisatie.

Voor Tax & Legal is de groei te danken aan de transformatiestrategie die drie jaar geleden gestart is, waarbij de focus ligt op investeringen in procesoptimalisatie, nieuwe technologie en vaardigheden van de toekomst.

Binnen Risk Advisory groeit de afdeling cyberbeveiliging, die meer dan 100 werknemers telt, dankzij een nauwe samenwerking met het expertisecentrum (cyber intelligence center) in Madrid. Verder droeg de ondersteuning van klanten in de strategische transformatie en incidentbeheer ook bij aan deze groei.

Om zijn continue groei te ondersteunen, wierf de professionele dienstverlener 1.106 nieuwe medewerkers aan. Door onder meer het groeiend belang van innovaties en nieuwe technologieën nam het aantal nieuwe, zogenaamde STEM-profielen een hoge vlucht.

Het juiste talent heeft niet enkel de juiste technische competenties nodig, ook soft skills en gedeelde waarden worden steeds meer van cruciaal belang. In een gedigitaliseerde werkomgeving zijn het immers persoonlijk contact, collegialiteit, integriteit en openheid die het verschil maken.

Naast het aantrekken van nieuw talent, zet Deloitte sterk in op opleiding van haar medewerkers. Iedere medewerker geniet gemiddeld van 52 uur formele opleiding. Jonge starters krijgen zelfs een opleiding van 150 uur, bijna 4 werkweken.