Vijf tips voor een succesvol bezoek aan EMO Hannover

Volgende week openen de deuren van ’s werelds belangrijkste vakbeurs voor de metaal­bewerkings­industrie. Van 16-21 september 2019 ontdekt u in Hannover het hart van de productietechniek.

Trefwoorden: #EMO Hannover, #metaalbewerking, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Hieronder geven we nog een vijftal tips die kunnen helpen voor een succesvol beursbezoek.

  1. Registreer uw gratis toegangskaart
    Heeft u nog geen toegangskaart? Met de promocode 87k5v bestelt u een gratis ticket. Klik hier, doorloop de vier stappen en ontvang uw persoonlijke toegangskaart in uw mailbox! De tickets zijn geldig voor de hele beursperiode.
  2. Plan uw bezoek op voorhand
    Met welke exposanten wilt u spreken of over welke exposanten weet u graag meer? U vindt alle informatie in onze online catalogus. Maak op voorhand uw keuzes zodat u voorbereid naar EMO Hannover vertrekt. Raadpleeg hiervoor de alfabetische exposantenlijst of zoek via producten.
  3. Download de EMO Hannover App
    De app geeft u een volledig overzicht van het beursprogramma. Bovendien kan u uw persoonlijke route doorheen de beurshallen samenstellen met behulp catalogus. Heeft u uw planning ingesteld? Dan houdt de app uw programma in de gaten, en toont u hoeveel tijd u nog heeft voor ongeplande ontdekkingen. Download de EMO Hannover App gratis in de Play Store of App Store!
  4. Neem het vliegtuig op 17 september 2019
    Op 17 september organiseert Tradefairs een ééndaagse chartervlucht naar EMO Hannover. ’s Morgens vertrekt u op Brussels Airport en ’s avonds komt u hier weer aan. Zo heeft u een volledige dag op de beurs. Snel en efficiënt! Voor meer informatie en reservaties, surf naar www.tradefairs.be/emo-hannover-2019.
  5. Bezoek EMO Hannover dit jaar
    Het is nu… of binnen vier jaar. Voor bezoekers in Hannover is de komende editie van EMO Hannover een belangrijke mijlpaal. De vakbeurs verhuist namelijk in 2021 naar Milaan, om in 2023 pas terug te keren naar Duitsland.

www.emo-hannover.de