Oracle wordt partner van Start it @KBC

Op Start it @KBSea heeft technologiebedrijf Oracle aangekondigd dat het zich aansluit als partner van Start it @KBC, waardoor deze nog meer technologische expertise aan boord haalt.

Trefwoorden: #accelerator, #Oracle, #start-ups, #Start it @KBC, #technologie

Lees verder

Nieuws

( Foto: Start it @KBC )

ENGINEERINGNET.BE - Oracle wil hiermee zijn wereldwijde start-up programma lokaal verder verankeren en voor de start-ups betekent dit toegang tot innovatieve technologieën.

Oracle is leverancier van bedrijfssoftware, met een breed scala aan oplossingen voor bedrijven van elke omvang. Om innovatie aan te zwengelen, investeert het technologiebedrijf ook sterk in het ondersteunen van start-ups. Ze hebben zelfs een eigen globaal ecosysteem uitgebouwd voor technologische start-ups.

Jan Ronsse, Managing Director voor Oracle België uit. “Start it @KBC en Oracle zijn een perfecte match op meerdere vlakken. We delen dezelfde visie op start-ups: we geloven allebei dat ze een belangrijke bijdrage leveren in het aandrijven van innovatie. We bieden dan ook alleen onze expertise en technologie aan.”

De experts van Oracle zullen workshops geven aan de start-ups in de Start it @KBC community over high level technologie, maar evengoed over sales en business development. De start-ups kunnen ook rekenen op mentoring en het netwerk van Oracle.


Start-ups die deel willen nemen aan het acceleratorprogramma van Start it @KBC, kunnen zich dit jaar nog kandidaat stellen tot 19 september via www.startit.be.