• 02/07/2019

Red Lion introduceert nieuwe signaalconditioneringsapparatuur

Red Lion Controls kondigde vandaag de release van hun nieuwe lijn signaal­conditionerings­producten aan. Deze bieden betere lange­afstand signaalsterkte in veeleisende processen en omgevingen.

Trefwoorden: #Red Lion Controls, #signaalconditioner, #signaalconditioneringsapparatuur

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Red Lion's complete programma signaalconditioners verbetert de signaalsterkte en faciliteert langere kabellengtes door industriële omgevingen.

Bij gebruik als omzetter kunnen deze apparaten signalen vertalen naar en integreren in bestaande PLC-architecturen, waardoor dure PLC-inputkaarten niet meer nodig zijn voor het ontvangen van een unieke signaalinput van een nieuw toegevoegde sensor. Met een slanke 6 mm voetafdruk kan elk van de signaalomzetters van Red Lion stroom, spanning, thermokoppels, RTD's, weerstanden en gepulseerde ingangssignalen accepteren of omzetten.

De nieuwe signaalconditioners van Red Lion zijn ideaal voor klanten die een superieure signaalintegriteit wensen, alsmede voor industriële toepassingen die ofwel data van bestaande apparatuur vereisen ten behoeve van IIoT strategieën door toevoeging van sensoren, dan wel meetprocessen waarbij het gaat om nauwkeurige sensordata waarbij signalen nauwkeurig over lange afstanden moeten worden doorgegeven zonder te interfereren met externe ruisbronnen, zoals VFD's en schakelpieken.

In plaats van dure speciale I/O kaarten te moeten toevoegen aan een bestaand PLC systeem, kunnen fabriekstechnici met de signaalconditionering- en conversieoplossingen van Red Lion sensordata toevoegen aan lopende processen in bestaande formats, wat de implementatie vereenvoudigt en de kosten verlaagt.

Deze nieuwe signaalconditioneringsproducten bieden versterkings-, isolatie- en omzettingsmogelijkheden en zorgen zo voor gegarandeerde signaalintegriteit onder zware condities en over lange afstanden, met de mogelijkheid om het signaal om te zetten naar de gewenste input, afhankelijk van de toepassing. Een slanke 6mm behuizing vertaalt zich in extra mogelijkheden zonder dat dit ten koste gaat van de paneelruimte.

Voor meer informatie over de signaalversterking- en omzettingsmogelijkheden van de nieuwe signaalconditioneringsproducten van Red Lion, bezoek www.redlion.net/signal-conditioners.


Over Red Lion Controls
Als wereldwijde specialisten op het gebied van communicatie, monitoring en controle voor industriële automatisering en netwerken, levert Red Lion al meer dan veertig jaar innovatieve oplossingen. Onze automatisering, Ethernet en cellulaire M2M technologie stelt bedrijven wereldwijd in staat om real time inzicht te krijgen in data waarmee de productiviteit verhoogd kan worden.

Productmerken zijn onder andere Red Lion, N-Tron en Sixnet. Met het hoofdkantoor in York, Pennsylvania, heeft het bedrijf kantoren in Amerika, Azië-Pacific en Europa. Red Lion maakt deel uit van Spectris plc, het productiviteitsverhogende instrumentatie- en controlebedrijf. Voor meer informatie kunt u terecht op www.redlion.net.




Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.