De Meyer heeft Stevelinck Henri overgenomen

De Meyer uit Temse heeft het industrieel toeleveringsbedrijf Stevelinck Henri uit Sint-Niklaas overgenomen. Deze overname past perfect in de groeistrategie van De Meyer.

Trefwoorden: #De Meyer, #Stevelinck Henri, #toeleveringsbedrijf

Lees verder

Techniek

( Foto: De Meyer )

ENGINEERINGNET.BE - Stevelinck heeft 40 jaar ervaring in hoogwaardig industrieel toeleveringswerk en met haar streven naar kwaliteit, precisie en klantenservice sluit het bedrijf perfect aan bij de filosofie van De Meyer.

Deze overname omvat het volledige handelsfonds, waaronder het volledige machinepark en personeelsbestand. Ondertussen werden de gesprekken met de directie en de medewerkers van Stevelinck opgestart om een vlotte integratie te garanderen.

Tegen eind oktober zou de volledige praktische overdracht afgerond moeten zijn en over deze transactie werden geen financiële gegevens vrijgegeven.


ACHTERGROND
De Meyer is gespecialiseerd in engineering, productie, installatie & onderhoud van machines en mechanische installaties. Hiermee worden heel diverse markten bediend zoals publieke infrastructuur, traditionele industrie, offshore en hernieuwbare energie.

Vandaag telt het bedrijf 110 medewerkers, een hypermodern bedrijfsgebouw en dito machinepark en realiseert het steeds complexere en uitdagender projecten.


Stevelinck Henri werd opgericht in 1979 en groeide uit tot een bedrijf dat machineonderdelen fabriceert en deze levert aan wereldspelers in de industriële sector.

Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en een team van 14 vakmensen die kunnen terugvallen op heel wat expertise en ervaring.