• 19/06/2019

Southco lanceert hefboomsluiting met visuele toegangsindicator

Southco introduceert een nieuwe versie van de serie C2 hefboomsluitingen, die voorzien is van een kleurgecodeerde toegangsindicator waarmee de gebruiker kan zien of de sluiting al geopend is.

Trefwoorden: #hefboomsluiting, #Southco, #toegangsindicator

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De C2-hefboomsluiting met visuele toegangsindicator heeft een klein, kleurgecodeerd venster waarmee de status van de sluiting kan worden gecontroleerd. Als het venster groen is, is de sluiting niet meer geopend sinds de laatste reset.

Als de sluiting is geopend, verandert het venster van groen naar rood, wat aangeeft dat de sluiting is geactiveerd. De indicator blijft daarna rood bij het openen of bedienen van de sluiting. De rode indicator kan met een eenvoudige 90 graden draai van de verzonken veiligheidssleutel weer op groen worden gezet.

De C2-serie is ontworpen voor eenvoudige enkelhandige bediening en heeft een inbouw-ontwerp en een verzonken greep. De C2-serie levert hoge mechanische prestaties en compenseert foute uitlijning, wat resulteert in een robuuste levensduur.

Bovendien kan de C2 met visuele toegangsindicator worden geïnstalleerd in dezelfde paneelvoorbereiding als de huidige C2 serie, waardoor het upgraden van toepassingen wordt vereenvoudigd.

De C2 is leverbaar met sleutel- of gereedschapsvergrendelingsopties voor extra veiligheid. Verder wordt de nieuwe C2 geleverd met een geïntegreerde stootrand voor een krasvrije verbinding met het frame ter bescherming van de gedecoreerde of gecoate afwerking.

Global Product Manager Loc Tieu voegt hieraan toe: "De C2 hefboomsluiting met visuele toegangsindicator biedt dezelfde consistente werking als onze standaard C2 serie, maar biedt het extra voordeel van visuele controle van de status van de sluiting.

Door de eindgebruiker te tonen of de sluiting eerder is geactiveerd, bespaart de C2-hefboomsluiting met visuele toegangsindicator de eindgebruiker onnodige tijd om eerst de behuizing ter controle te moeten openen."

Voor meer informatie over de C2 hefboomsluitingen van Southco,
ga naar www.southco.com, of email de 24/7 afdeling van de klantendienst via info@southco.com.



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.