• 11/06/2019

Nieuwe Southco thread-in veerbelaste plunjer voor dunne panelen

Southco heeft zijn lijn veerbelaste plunjers uitgebreid met een nieuwe thread-in uitvoering die snelle installatie en verwijdering door dunne panelen in krappe ruimtes mogelijk maakt.

Trefwoorden: #plunjer, #Southco

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Geschikt voor dunne panelen tot 0,64 millimeter, is Southco's nieuwste 56 veerbelaste plunjer voorzien van een thread-in ontwerp dat helpt om het verlies van hardware te voorkomen.

De nieuwe 56 is leverbaar met een aangegoten kop die kan worden gebruikt om aangewezen toegang te verlenen door middel van een reeks standaard en aangepaste kleur opties.

De thread-in 56 veerbelaste plunjer bouwt voort op Southco's lijn van press-in en flare-in stijlen, en stay- open/non-stay-open opties bieden flexibiliteit bij het handmatig vast- en losdraaien bij het monteren van deuren, panelen en andere hardware componenten in toepassingen waar de ruimte beperkt is.

De 56 veerbelaste plunjers zijn voorzien van geaccentueerde kopstijlen voor voldoende grip, terwijl een optionele aangegoten kop engineers in staat stelt om gemakkelijk toegangspunten of toegang met kleurcodes toe te wijzen, afhankelijk van de eisen van de toepassing. Een intrekbare pen vereenvoudigt de positionering van schuivende componenten.

Jim Grady, Global Product Manager licht toe: "De 56 serie veerbelaste plunjers speelt met snelle handmatige installatie in op de groeiende industriële trend naar dunnere en lichtere panelen. De meervoudige installatie en de stay-open uitvoeringen van onze veerbelaste plunjers bieden grote ontwerpvrijheid, met name in toepassingen met beperkte ruimte, zoals servers en commerciële verlichtingsarmaturen."


Voor meer informatie over Southco’s complete lijn 56 veerbelaste plunjers,
ga naar www.southco.com, of email de 24/7 afdeling van de klantendienst via info@southco.com.



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.