Laboratorium Soete breidt zijn activiteiten uit

Het Laboratorium Soete van de Universiteit Gent is een belangrijke wetenschappelijke speler in de breukmechanica en tribologie en is actief in zowel experimenteel als numeriek onderzoek.

Trefwoorden: #Laboratorium Soete, #UGent, #vacatures

Lees verder

HR

ENGINEERINGNET.BE - Conform de universitaire opdracht is het laboratorium Soete onderwijsverstrekker in de opleidingen burgerlijk en industrieel ingenieurs aan de UGent voor een ruim aantal opleidingsonderdelen gerelateerd aan de mechanische constructie, machinebouw en productietechnieken.

Naast onderwijs en fundamenteel onderzoek, is er ook bijzondere aandacht voor industriële toepassingen. Zo verwierf Laboratorium Soete een internationale reputatie met zijn onderzoek op proefmonsters met grootschalige afmetingen.

Het laboratorium is in een breed scala aan industriële sectoren actief zoals metaalconstructies, machinebouw, offshore constructies, olie en gas, landbouw, enz. In deze sectoren biedt het laboratorium diverse diensten aan, omvattend ontwerp en engineering, innovatie, numerieke simulaties en grootschalige beproeving.

Solliciteren
Ben je geboeid door techniek, machines en metaalconstructies en ben je op zoek naar een innovatieve omgeving? Neem dan vlug een kijkje op onze website: www.ugent.be/ea/eemmecs/en/research/soete/vacancies/vacancies