Introductie van microbiologische en biotechnologische oplossingen

Bedrijfsnieuws 7/06/2019 8:34:39

Advanced Instruments en LA Biosystems brengen een Belgisch partnerschap tot stand voor verkoop apparatuur aan groeiende biotechnologie-, microbiologie- en voedsel- en drankenmarkten.

Lees hieronder verder   
Verwant

essenscia PolyMatters vindt ban op kunststoffen geen goede zaak

Oplossingen voor recyclage bauxietresidu

Introductie van microbiologische en biotechnologische oplossingen

Europese samenwerking werpt licht op het ontdekken van industriële enzymen

Cleantech. Het gaat er ruw aan toe - artikel

Endress+Hauser kende sterke groei in 2018 - advertorial

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Building a Future-Proof Belgium

Katoennatie Zaal E4 - Kallo

dinsdag 18 juni 2019

Siemens TIA Portal V15.1

Webinar Siemens

dinsdag 18 juni 2019

Rittal vakseminarie stroomverdeling

Lokeren

donderdag 20 juni 2019

Business Software Event 2019

Mikrocentrum, Veldhoven (NL)

donderdag 20 juni 2019

Aan de slag met de EPLAN-cloudoplossingen

Webinar

vrijdag 21 juni 2019

SENSOR+TEST 2019

Nuremberg (D)

van 25/06/2019 tot 27/06/2019

Keuze van de redactie

(13/6) Machinebouw- en mechatronicalabs voor maakbedrijven klaar voor gebruik

(13/6) 6 bedrijven genomineerd voor Leeuw van de Export 2019

(11/6) DHL Express investeert in distributiecentrum in Roeselare

(11/6) Acht EU-landen krijgen nieuwe supercomputers

(6/6) Jobhoppen mee in de hand gewerkt door werkgevers

(5/6) Ontex installeert zonnedak van 2,2 MWp

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Advanced Instruments heeft LA Biosystems aangetrokken als exclusief verdeler van zijn portefeuille van osmometers, cryoscopen, fluorometers en het Anoxomat-pottensysteem in België.

LA Biosystems is de dochteronderneming in de Benelux van de I&L Europe Group. Het bedrijf biedt een breed gamma van biotechnologie-, microbiologie- en voedselveiligheidsproducten aan.

Advanced Instruments is een mondiale leverancier van wetenschappelijke en analytische instrumenten voor de klinische, biotech, voedsel- en drankenindustrieën.

Dit bedrijf heeft een portefeuille van op één of meerdere stalen gebaseerde osmometers, met een ontwerp en essentiële functies ter ondersteuning van de klinische en biotechnologiemarkten. Ook verkoopt het zuivel- en melkanalyseapparatuur.

Voorts is het Anoxomat-systeem een oplossing voor microbiologische laboratoria die de kwaliteit van de bacteriële groei willen verbeteren en de werkstroom willen optimaliseren.

"België is een belangrijke markt voor ons," aldus Byron Selman, algemeen directeur bij Advanced Instruments. "Wij investeren in onze portefeuille van osmometers met functies die wij speciaal hebben ontworpen voor de biotechnologiesector. Ook is ons Anoxomat-pottensystem verbeterd."

Door het partnerschap met LA Biosystems die veel klantrelaties heeft in België, kan Advanced Instruments sneller groeien en nieuwe producten blijven lanceren. Daarmee richt het bedrijf zich op de biotech-, klinische en voedsel- en drankenmarkten. << (Lydia Heida) (foto: I&L Europe Group)

Abonneer op onze nieuwsbrief

Reageer of publiceer aanvullende informatie
Mis ook dit niet...

FANC staat heropstart Tihange 2 toe

Het FANC heeft de uitgevoerde betonreparaties en aanbrenging van een nieuwe dakplaat in het bunkergebouw van Tihange 2 goedgekeurd. Uitbater ENGIE Electrabel mag deze dus terug opstarten.

Robotsoftware maakt cobots menselijker

VUB-onderzoeker Ilias El Makrini heeft een software-oplossing ontwikkeld die de samenwerking tussen mens en cobot vergemakkelijkt. Dit was onderdeel van het Claxon-onderzoeksproject.

Binnenschepen ingezet voor transport onderdelen en afgewerkte producten

Honda is van start gegaan met de aanvoer van containers via binnenschepen vanuit de haven van Antwerpen naar Gent, waarmee het bedrijf inzet op 'groen' en duurzaam transport.

MIVB test zelfrijdende pendelbusjes

De openbare vervoersmaatschappij MIVB test sinds kort elektrische zelfrijdende pendelbusjes in het Woluwepark in Brussel. De reizigers kunnen deze gratis gebruiken vanaf eind juni.

Nieuwe Southco thread-in veerbelaste plunjer voor dunne panelen - techniek

Southco heeft zijn lijn veerbelaste plunjers uitgebreid met een nieuwe thread-in uitvoering die snelle installatie en verwijdering door dunne panelen in krappe ruimtes mogelijk maakt.

Antwerpse EuroPilot Center koopt nieuwe vluchtsimulator

Het Antwerpse EuroPilot Center, een Approved Training Organization (ATO), schafte een ALSIM AL42FSTD vluchtsimulator aan, die in hun nieuwe Integrated Airline Career Program ingezet zal worden.

Elma overgenomen door Hydac-groep

Hydac verwerft de aandelen van Elma. en Elro en wordt de nieuwe eigenaar van beide bedrijven. Het bedrijf verstevigt door deze overname haar positie als totaalleverancier in aandrijftechniek

Investering in hightech proefveldbemester

Inagro test de werking van nieuwe, gerecycleerde meststoffen uit. Een speciaal daarvoor ontwikkelde proefveldbemester maakt het mogelijk om deze complexe bemestingsproeven uit te voeren.

RS Components biedt Bluetooth IoT-ontwikkelingskit aan

RS Components biedt nu de Bluetooth Low Energy IoT-ontwikkelingskit (B-IDK) van ON Semiconductor aan. Het modulaire platform is gebaseerd op de System-on-Chip (SoC) met Bluetooth Low Energy met het laagste energieverbruik op de markt, en is zeer geschikt voor ontwerpers die IoT-toepassingen ontwikkelen. >>

Partners