42% meer bezoekers voor tweede editie Advanced Engineering

1.764 ingenieurs, productontwikkelaars, designers en innovation managers uit de Belgische maakindustrie bezochten de 100 exposanten van de vakbeurs Advanced Engineering in Flanders Expo.

Trefwoorden: #Advanced Engineering, #Easyfairs, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Dankzij de high level key notes van Microsoft, Solvay, IBM, Massachusetts Institute of Technology, ArcelorMittal en Melexis trok de Main Stage op de beursvloer 2 dagen lang tussen de 160 en 250 aanwezigen per inspiratie-sessie.

Ook Vlaio stelde een eerste keer zijn industrie 4.0 proeftuinen voor aan het grote publiek. In de namiddag stonden in de kleinere zalen dan weer de ‘in-depth sessies’ op het programma. Beide events konden eveneens op veel interesse rekenen.

Op de 2de beursdag liep in hal 3 van Flanders expo ook het “Techniekfestival” van RTC Oost-Vlaanderen, wat op donderdagnamiddag een extra boost gaf in bezoekersaantallen.

Door sterke partnerships, hoogstaande sprekers en een doorgang met Techniekfestival - studentenprojecten kon een stijging met 42% in bezoekers opgetekend worden.

Dat Advanced Engineering de juiste bezoekers wist aan te trekken, blijkt ook uit het groot aantal reservaties dat de exposanten reeds maakten. 52% van de exposanten reserveerden al een stand.

Organisator Esyfairs organiseert deze vakbeurs volgend jaar (27 & 28 mei 2020) in het vernieuwde Antwerp Expo.