Navingo Career Event trok kaart van beleving en innovatie

Tijdens de dertiende editie van het Navingo Career Event presenteerden bedrijven uit de maritieme, offshore en energie sector zich middels vacatures, presentaties, workshops en experiences.

Trefwoorden: #energie, #maritieme sector, #Navingo Career Event, #offshore

Lees verder

Nieuws

( Foto: Navingo )

ENGINEERINGNET.BE - Talloze bedrijven als Shell, DEME Offshore, Feadship, Royal IHC, Multraship Towage & Salvage, Tennet, Rotterdam World Gateway en vele anderen waren aanwezig om de carrièremogelijkheden in deze sector te presenteren en op zoek te gaan naar potentiële medewerkers.

Bij het presenteren van carrièremogelijkheden kan het innovatieve karakter van de sector niet ontbreken. De dag werd afgetrapt met een pitch- en netwerkontbijt. Waarna de beursvloer al snel volstroomde en er aan alle kanten interessante ontmoetingen en veelbelovende gesprekken plaatsvonden.

Ook was er genoeg ruimte voor ontwikkeling en kennis. Tijdens sessies ontwikkelden bezoekers onder andere 21st century skills in machine learning en sollicitatievaardigheden.

Daarnaast werden gedurende de talkshows verschillende thema’s besproken, zoals de kansen van Internet of Things met Microsoft en de mogelijkheden van duurzaamheid met onder andere Van Oord.

Tot slot kregen bezoekers de gelegenheid aan boord te stappen bij Damen Shipyards Group en het Nederlands Loodswezen.