Programma Navingo Career Event is compleet

Economie 13/05/2019 11:24:25

Op 23 mei kunnen werkzoekenden, zij-instromers en geïnteresseerden tijdens het Navingo Career Event op een bijzondere manier kennismaken met de maritieme, offshore en energiesector.

Lees hieronder verder   
Verwant

Start it @KBC en Jobat.be sluiten partnershap

Programma Navingo Career Event is compleet

Knelpuntsectoren zoeken 18.200 hooggeschoolde profielen

Dave Engel wordt Business Development Manager bij Phi Data

Hein Dirix: nieuwe baas bij Spie

Ontwikkel vaardigheden tijdens het Navingo Career Event

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Electrical Safety in industrial installations

Pilz Zonhoven

dinsdag 4 juni 2019

Ceci n'est pas un congres

Brussels Expo

dinsdag 4 juni 2019

Overzicht van HL7/IHE/DICOM

BluePoint Brussels (Agoria Academy)

dinsdag 4 juni 2019

Energie Platform Vlaanderen

Antwerp Expo

dinsdag 4 juni 2019

Safety Validation Training

Pilz Zonhoven

woensdag 5 juni 2019

Eerstelijns onderhoud op industriële tandwielkasten

Locatie in Rotterdam (NL)

donderdag 6 juni 2019

Keuze van de redactie

(20/5) Jobbarometer van de chemie en life sciences staat op groei

(20/5) Elia installeerde met succes eerste stopcontact op zee (+video)

(15/5) Volvo Car Gent gaat batterijen elektrische wagens produceren

(15/5) Farma- en biotechsector plant eigen opleidingscentrum

(13/5) Vlaanderen investeert 8 miljoen euro in alternatieven voor vrachtvervoer

(13/5) Knelpuntsectoren zoeken 18.200 hooggeschoolde profielen

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens het event worden zowel op de beursvloer als op het buitenterrein van RDM Rotterdam – Onderzeebootloods allerlei activiteiten georganiseerd.

Bezoekers kunnen bijvoorbeeld meevaren met een tender van Loodswezen, de productiehal zien van Ampelmann of na een vaartocht de reparatiewerf van Damen Shipyards bekijken.

Op deze manier kunnen zij een goede indruk krijgen van de carrièremogelijkheden in de sector, en op een interactieve manier in gesprek komen met de aanwezige bedrijven.

Compleet programma
Ook bezoekers die niet direct op zoek zijn naar een baan, zijn van harte welkom het Navingo Career Event te bezoeken. Er is voor hen ook voldoende gelegenheid om kennis op te doen, te netwerken en experts en professionals uit de sector te horen spreken. Het complete programma is hier te bekijken.

Bedrijven ontmoeten
Bezoekers kunnen in de Onderzeebootloods topbedrijven als Tennet, Royal IHC, FEADSHIP, Shell, Multraship en DEME Offshore op een informele manier en ‘face-to-face’ ontmoeten. Voor hen is het een mooie kans om een goede eerste indruk te maken en meteen in gesprek te gaan over de carrièremogelijkheden bij deze bedrijven.

Kennis en vaardigheden ontwikkelen
Via skill-sessies met thema’s als machine learning of jezelf leren ‘pitchen’ kunnen bezoekers van het Navingo Career Event ook werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Zij kunnen aanschuiven en meepraten bij een van de talkshows op Community Square met thema’s als heavy lifting, autonoom varen of digitalisering. Op ‘The Stage’ betreden medewerkers van de bedrijven het podium om kort presentaties te geven over hun werkzaamheden.

Beleef de sector
Toonaangevende innovaties, wereldwijde ambitie en gedurfd vakmanschap karakteriseren de maritieme, offshore en energiesector. Op het buitenterrein kunnen de bezoekers op een bijzondere manier kennismaken met de sector en de bedrijven die aanwezig zijn: zij zien daar de laatste innovaties, kunnen aansluiten bij vaartochten en thema tours en deelnemen aan activiteiten.

Gratis registratie
Vanaf 10:00 uur openen de deuren van de Onderzeebootloods, en van 17:00 tot 21:00 uur vindt er een gezellige afterparty met DJ plaats waar bedrijven en bezoekers kunnen netwerken en bijpraten.

Het event is gemakkelijk te bereiken met auto, bus, waterbus en watertaxi. Vanaf Rotterdam Centraal worden er pendelbussen ingezet. Klik hier voor gratis registratie. <<

<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>

Abonneer op onze nieuwsbrief

Reageer of publiceer aanvullende informatie
Mis ook dit niet...

Gentse ML6 opent ook kantoor in Berlijn

Met de opening van dit kantoor zet de Gentse scale-up ML6 een volgende stap om in Europa uit te groeien tot een referentie op het gebied van AI en machine learning.

Nieuwe STM32MP1 MPU-serie krijgt systeem­geheugen­oplossing - techniek

Rutronik, distributeur van elektronische componenten, kondigt een systeem­geheugen­oplossing aan voor de onlangs geïntroduceerde STM32MP1 multicore micro­processor­serie.

WeGoSTEM zoekt STEM-vrijwilligers

WeGoSTEM zoekt meer dan 500 enthousiaste vrijwilligers om één dag lang een workshop wetenschap en techniek te coachen voor leerlingen uit het 5de en 6de leerjaar in een school in de buurt.

DEME mag funderingen en turbines voor Engels windpark installeren

DEME Offshore heeft een belangrijk contract binnengehaald voor het transport en de installatie van 165 funderingen voor het offshore windpark Hornsea Two van Ørsted in het VK.

Jobbarometer van de chemie en life sciences staat op groei

De opendeur bij 50 bedrijven uit de chemie- en farmasector in België trok gisteren zo'n 25.000 mensen. Bij Janssen Pharmaceutica in Geel presenteerde Essenscia zijn sectorale jobbarometer.

Limburgse bedrijven gebaat bij unieke 3D-printing infrastructuur

Sirris ontwikkelde een volledig nieuwe productieketen die een 3D-metaalprinter en andere state-of-the-art productietechnologieën samenbrengt. Limburgse bedrijven kunnen hier van profiteren.

Elia installeerde met succes eerste stopcontact op zee (+video)

Het topside van het Modular Offshore Grid (MOG), het schakelplatform op de Noordzee dat binnenkort de kabels van de offshore windparken aan land zal brengen, werd succesvol geïnstalleerd.

Met Beckhoff naar Industrie 4.0 - advertorial

Bij Beckhoff Automation op de Hannover Messe schetterde het reuzenscherm het uit: xPlanar, Flying Motion, … maar zoveel meer ontwikkelingen sterken er het Industrie 4.0 en IoT-aanbod.

Schneider Electric breidt UPS-productlijn uit met Galaxy VS

Schneider Electric introduceert de Galaxy VS. Deze zeer efficiënte, modulaire, driefase Uninterruptible Power Supply (UPS) met capaciteiten van 10-100 kW is eenvoudig te installeren. De UPS is ontwikkeld om aan de kritieke vermogensvereisten in IT-, commerciële of industriële omgevingen te voldoen. >>

Partners