Dave Engel wordt Business Development Manager bij Phi Data

Phi Data heeft Dave Engel benoemd als Business Development Manager in de business unit Integrated Solutions, voor zijn RFID, RTLS & IIOT Solutions. Een groeimarkt voor het bedrijf.

Trefwoorden: #business development manager, #Dave Engel, #Phi Data, #RFID

Lees verder

HR

( Foto: Phi Data )

ENGINEERINGNET.BE - Met de aanstelling van Engel wil het bedrijf de komende jaren fors inzetten op het in de markt brengen van geïntegreerde en innovatieve oplossingen, waarrond ze de afgelopen jaren een aanzienlijke kennis en expertise hebben opgebouwd.

Guy Couder, CEO van Phi Data: “Engel zal de afdeling Integrated Solutions een flinke boost geven. De mensen die in deze afdeling werken als business developer, moeten in de eerste plaats over heel wat kennis beschikken inzake RFID, RTLS, en IoT-oplossingen, maar ze moeten eveneens vertrouwd zijn met de business processen per sector.”

Engel heeft meer dan 15 jaar ervaring in de sector van tracking & tracing en zal zich helemaal richten naar het in de markt zetten van de geïntegreerde en innovatieve oplossingen voor de digitale transformatie van logistieke activiteiten.

Dave Engel: “Business Development is voor ons niet alleen het verkopen van technologie, zoals RTLS (Real Time Location Services). Met de afdeling Integrated Solutions willen we effectief innovatieve oplossingen naar de bedrijven brengen.”