InfraTech en Matexpo lanceren nieuwe vakbeurs

InfraTech en Matexpo slaan de handen in elkaar en organiseren op 25 & 26 maart 2020 de nieuwe vakbeurs Techni-Mat, over technieken en materialen voor infra en ruwbouw.

Trefwoorden: #aannemingen, #infrastructuur, #InfraTech, #Matexpo, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Techni-Mat )

ENGINEERINGNET.BE - Techni-Mat is een nieuw concept voor alle spelers binnen infra en ruwbouw.

De beurs richt zich specifiek op aannemers uit de algemene bouw en wegenbouw, technisch directeurs, aankopers, calculatoren, werf- en projectleiders, algemene directie, overheden en private opdrachtgevers.

De standhouders zijn fabrikanten en exclusieve verdelers van bouwmaterialen voor infra en ruwbouw, gespecialiseerde aannemers, studiebureaus en branche organisaties. Partners en sectororganisaties zorgen dan weer voor een aanvullend contentprogramma.

De eerste editie van Techni-Mat staat gepland op 25 en 26 maart 2020 in Kortrijk Xpo en moet een tweejaarlijks initiatief worden.


ACHTERGROND
InfraTech is een toonaangevend kennisplatform voor de hele Nederlandse infrasector dat iedere twee jaar meer dan 20.000 infraprofessionals naar Rotterdam Ahoy trekt.

Matexpo is de grootste bouwmaterieelbeurs in de Benelux waar meer dan 1.500 merken van over de hele wereld hun laatste modellen laten zien. De beurs ontvangt tweejaarlijks meer dan 40.000 bouwprofessionals.