SupplyStack haalt 5 miljoen euro op voor Europese uitbreiding

SupplyStack voltooit een 5 miljoen euro serie A-financieringsronde, aangevoerd door Participatiemaatschappij Vlaanderen, Mainport Innovation Fund en bestaande investeerder Fortino Capital.

Trefwoorden: #investering, #logistiek, #supply chain, #SupplyStack

Lees verder

Techniek

( Foto: screenshot video - SupplyStack )

ENGINEERINGNET.BE - SupplyStack lanceerde zijn software in 2013 met als doel B2B-organisaties te helpen met het verkrijgen van supply chains die predictief, datagestuurd, diepgaand geautomatiseerd en continu optimaliserend zijn, zowel op vlak van inkomsten als met betrekking tot de milieu-impact.

Vorig jaar werd het bedrijf door Gartner erkend als ‘notable vendor’ in hun ‘European Context for Transportation Management System’. Momenteel maken heel wat grote namen uit de sector, waaronder Sony, Umicore, DHL, Duracell en Atlas Copco, er gebruik van om hun transportmanagement te beheren.

Transportmanagementsystemen (TMS) worden steeds goedkoper en gemakkelijker te onderhouden. Daardoor kunnen alle soorten bedrijven ermee aan de slag, ongeacht hun omvang.

Dankzij deze nieuwe investeringsronde zal het bedrijf niet alleen verder kunnen uitbreiden in de landen waar het reeds aanwezig is, maar ook nieuwe Europese markten kunnen aansnijden.