• 02/04/2019

Openhoudstandscharnier van Southco vergemakkelijkt veilig gebruik

Southco heeft zijn gamma uitgebreid met een scharnier met openhoudstand dat het gewicht van zware panelen en deksels neutraliseert en betrouwbare positiecontrole biedt voor vele toepassingen.

Trefwoorden: #openhoudstandscharnier, #scharnier, #Southco

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Het CB openhoudstandscharnier biedt nauwkeurige controle bij het openen en sluiten van zware panelen, waardoor zorgen over veiligheid en aansprakelijkheid worden weggenomen en tegelijkertijd de ergonomie van de eindgebruiker wordt verbeterd.

Het CB scharnier neutraliseert de zwaartekracht en biedt accurate controle bij het openen en sluiten van zware panelen, waardoor het paneel moeiteloos kan worden opgetild en neergelaten.

Het compacte, verstelbare ontwerp maakt het mogelijk om het CB scharnier te monteren in behuizingen met minimale uitsteeksels, en af te stemmen op de precieze eisen van de toepassing.

Het CB openhoudstandscharnier heeft een hoge trillingsbestendigheid, waardoor het een ideale oplossing is voor een scala aan mobiele en stationaire opslagtoepassingen, waaronder medische en industriële installaties.

Opgebouwd uit corrosiebestendige materialen, biedt het scharnier betrouwbare prestaties in zowel warme als koude omgevingen. Ontworpen voor een levenslange onderhoudsvrije, betrouwbare werking, zorgt het CB scharnier voor lagere garantie- en installatiekosten.

"Southco's CB openhoudstandscharnier zorgt voor betrouwbare positiecontrole bij zware panelen en deksels en biedt daarbij ergonomische voordelen en veilige bediening voor eindgebruikers", aldus James Stroud, Global Product Manager.

"Met zijn compacte ontwerp en betrouwbare prestaties is het CB scharnier ideaal voor het controleren van een breed scala aan paneelgewichten in toepassingen waar geen gebruik kan worden gemaakt van elektrische of hydraulische oplossingen."


Voor meer informatie over de functionaliteit van Southco’s scharnieren met positiecontrole, bezoek www.southco.com, e-mail de 24/7 klantendienst op www.southco.com/contact/en.

Southco Manufacturing Limited
Touch Point
Ulrike STURMAN
Wainwright Road - Warndon, Worcester WR49FA UK
T. +44 (0)1905 346567 - usturman@southco.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.