• 05/03/2019

Rittal VX25 Ri4Power: meerwaarde voor de gebruiker

Met het railsysteem ‘VX25 Ri4Power 185 mm’ kunnen kastenbouwers gecentraliseerde en compacte stroomverdelingen met een nominale stroom tot 2100 A conform aan de norm IEC 61439 realiseren.

Trefwoorden: #kastenbouwer, #Rittel, #schakelkasten, #VX25 Ri4Power

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Bovendien kan het VX25 ‘Ri4Power ISV systeem’ in een handomdraai in de VX25 kast geïntegreerd worden.

Veilige stroomverdeling
VX25 Ri4Power 185 mm is de systeemtechnologie voor de samenstelling van veilige laagspanningsschakelkasten en stroomverdelers conform IEC 61439. Dat gaat gepaard met heel wat voordelen voor de installateur.

Zo is het railsysteem perfect te integreren in het VX25 kastsysteem en zorgen gestandaardiseerde installatiekits - voor elke kastbreedte - niet alleen voor een vereenvoudigde montage omdat geen gaten geboord moeten worden, maar ook voor een snelle integratie van alle systeemcomponenten.

Ook compacte NH-zekeringlastscheiderstroken zijn eenvoudig te monteren dankzij de beproefde adaptertechnologie. Het aanraakveilige design en het gebruik van een geïntegreerd, bedieningsonafhankelijk veermechanisme bij de NH-zekeringlastscheiderstroken resulteert bovendien in maximale veiligheid.

VX25 als solide basis
Ook VX25 Ri4Power ISV modules passen in de VX25 kast. Dat impliceert de nodige voordelen voor de bouw van verdeelkasten in de industriële gebouwentechnologie, conform IEC 61439.

Net als bij het 185 mm systeem is dankzij het gebruik van speciale installatiekits een eenvoudige montage van de ISV modules in de kast gegarandeerd. De combinatie VX25 schakelkastsysteem en modules resulteert in een hoge beschermingsklasse, terwijl in agressieve omgevingen de modules ook geïntegreerd kunnen worden in de RVS-uitvoering van de VX25 standaardkast.

Het modulair design is een troef van zowel het 185 mm als ISV systeem, wat garant staat voor eenvoudig en snel plannen. Beide systemen maken handig gebruik van de vele VX25 voordelen bij de samenbouw van laagspanningsschakelkasten en installatieverdelers. Daarbij biedt de Rittal Power Engineering software de ideale ondersteuning.


Meer informatie
Rittal nv/sa - +32 (0)9 353 91 11
marketing@rittal.be - www.rittal.be - www.friedhelm-loh-group.com

 Lees méér over: Rittal



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.