• 05/02/2019

Rockwell Automation lanceert nieuwe versie van VersaView 5200

Met behulp van de Allen-Bradley VersaView 5200 thin clients van Rockwell Automation, die ondersteund worden met de ThinManager-software, kunnen fabrikanten hun toepassingen eenvoudig beheren.

Trefwoorden: #Allen-Bradley VersaView 5200 thin clients, #Rockwell Automation, #software, #thin client, #VersaView 5200

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - “Met de nieuwste aanvulling op de VersaView 5200-serie kunnen gebruikers kiezen voor één of twee displays met uiteenlopende resolutieopties”, aldus Matt Hansen, productmanager bij Rockwell Automation. “Klanten die werken met de ThinManager-software, kunnen hun thin client-hardware nu volledig afstemmen op de eisen van hun eigen toepassingen.”

De uitgebreide VersaView 5200-serie omvat vijf thin clients displays: een enkel display, een dubbel display, een dubbel 4K-display, een multiple 4K-display en een geïntegreerd display. Het multiple 4K-display is het eerste display in de sector dat over zeven schermen beschikt. Het wordt uitsluitend ondersteund door de ThinManager-software.

De nieuwe thin clients bieden elk grote voordelen. Het enkele display heeft een compact ontwerp met één DisplayPort-video-uitgang. Het dubbele 4K-display bevat een hoogwaardige Intel Atom-quadcoreprocessor die uitermate geschikt is voor zwaardere toepassingen. Het multiple 4K-display is uitgerust met een Intel i5-quadcoreprocessor voor toepassingen die meerdere schermen vereisen.

De VersaView 5200 thin client-opties zonder display zijn ideaal in combinatie met de VersaView 5100-monitoren. Deze tweedelige oplossing koppelt de monitor los van de thin client, zodat beide elk afzonderlijk vervangen kunnen worden.

De VersaView 5200 thin clients zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik met de ThinManager-software. De software regelt centraal de content en de visualisatie van elk aspect van de moderne industriële processen. Door het beheer van alle apparaten en gebruikers te vereenvoudigen kunnen downtime en onderhoud gereduceerd worden. De locatiespecifieke Relevance-technologie van Rockwell Automation kan gerichte content aanleveren op basis van rol en locatie.

Bij gebruik in combinatie met de ThinManager-software ontvangen de VersaView 5200 thin clients gegevens zodra ze ingeschakeld worden. De apparaten hoeven niet geconfigureerd te worden, waardoor ze gemakkelijker vervangen kunnen worden. De gegevens worden ter bescherming van gevoelige informatie opgeslagen op een server. De ThinManager-software beschikt bovendien over multifactorauthenticatie van gebruikers, waaronder biometrische authenticatie door middel van een vingerscan.


Meer informatie op deze website: VersaView 5200 Thin Client

 Lees méér over: Rockwell Automation



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.