• 30/01/2019

Emerson toont industriële automatiseringsoplossingen op Indumation

Emerson-experts zullen op Indumation 2019 tonen hoe intelligente pneumatische systemen de betrouwbaarheid en beschikbaarheid kunnen verbeteren en de bedrijfskosten kunnen verlagen.

Trefwoorden: #Asco, #automatisering, #Aventics, #Emerson, #Indumation, #industriële automatiseringsoplossingen

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Van 6-8 februari zal Emerson aanwezig zijn op Indumation 2019 in de Xpo Kortrijk, België, om haar ASCO Fluid Control en AVENTICS pneumatiek-productportfolio’s te demonstreren.

Ze zullen ook tonen hoe de uitstekend presterende en betrouwbare ASCO-producten verbeterde machinebeschikbaarheid mogelijk maken en hoe haar intelligente pneumatische systemen van AVENTICS kunnen worden gebruikt om een brug te slaan naar het Internet of Things, waardoor de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van het systeem de bedrijfskosten verlagen.

  • Ontdek hoe de ASCO en recentelijk verworven AVENTICS -technologie preventief onderhoud met geïntegreerde diagnostiek gebruikt, de energie-efficiëntie verbetert door het gebruik van perslucht en het bedieningsgemak maximaliseert met behulp van plug-and-play-mogelijkheden, om slimmere beslissingen te nemen..
  • Bezoekers zullen ook kunnen zien hoe Emerson's unieke “zoned safety” benadering hen in staat stelt om kosten en complexiteit te verminderen
  • Emerson’s industriespecialisten zullen aanwezig zijn om uit te leggen hoe pneumatische data voorspellende onderhoudspraktijken kan ondersteunen, energie-efficiëntie kan verbeteren en tot slimmere beslissingen kan leiden.

Emerson is te vinden op Indumation 2019, Kortrijk Xpo Hal 1 op stand 23

Ga voor meer informatie over Emerson Industrial-automatiseringsoplossingen naar www.emerson.com/nl-nl/automation-solutions




Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.