• 10/01/2019

Rittal ‘Automation Next Level’ op Indumation 2019

Systeemaanbieder Rittal gaat tijdens Indumation 2019, in hal 6 op stand 32, 100% voor innovatie en interactiviteit. Het recent geïntroduceerde kastsysteem VX25 krijgt een centrale plaats.

Trefwoorden: #automation, #Indumation, #kastenbouwer, #Rittal

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Daarnaast valt echter nog veel meer te ontdekken. Wie één van de vele demo’s wil bijwonen of de indrukwekkende LED wall wil zien, bezoekt best de 160 m² grote Rittal stand op Indumation.

VX25 als highlight
Het nieuwe schakelkastsysteem VX25 werd consequent afgestemd op maximaal gebruiksnut. Net als de kastenbouwer zelf denkt en werkt de VX25 in functies en processen. VX25 staat voor veelzijdige functionaliteit, met aan de basis een innovatief profiel dat zich onderscheidt door de beschikbare ruimte, efficiëntie bij engineering en montage, uitbreidingsmogelijkheden, stabiliteit, veiligheid en flexibiliteit.

Op Indumation demonstreert Rittal haar gekoppelde kasten, kasten met zichtdeur en bijbehorende accessoires. Binnen het VX25 assortiment ontdekt de bezoeker ook de variant van de schakelkast in RVS, conform de veiligheidsnormen IP 55 en NEMA 12 en een modulaire versie met geïntegreerd Blue e+ koelaggregaat (1,5 kW), voor een betere energie-efficiëntie, eenvoudigere planning en montagekosten die wegvallen.

Behuizingssystemen
Naast VX25 toont Rittal de gekende, compacte en functionele AE kast voor een optimale bescherming van gevoelige elektrische en elektronische componenten. Ook de nieuwe VX-sokkel ontbreekt niet. Deze is niet alleen perfect afgestemd op de vloerstaande VX25, maar is eveneens helemaal compatibel met bestaande kastsystemen.

One stop productgamma
Evenzeer presenteert Rittal graag haar andere productcategorieën op Indumation. Zo creëert het stroomverdelingssysteem Ri4Power in VX25 en het RiLine Compact railsysteem meer ruimte in de schakelkast. De Blue e+ chiller zorgt dan weer voor een energie-efficiënte vloeistofkoeling dankzij een toerentalgeregelde compressor en de IoT-interface voor een optimale integratie van koelaggregaten en chillers in Industry 4.0 toepassingen.

Daarnaast toont Rittal het - uit meer dan 100 combinaties bestaande - TS IT rack voor maximale installatiemogelijkheden, individuele configuraties en eenvoudige positionering. Ook de multifunctionele CMC III monitoring - voor meer controle en veiligheid in het datacenter - wordt in dit rack gedemonstreerd.

Ontdek verder hoe de verschillende stappen in een productieproces beter op elkaar afgestemd kunnen worden dankzij EPLAN engineering en Rittal Automation Systems. Daarnaast zijn ook de hoogwaardige kabelwartels van Hummel niet te missen bij een bezoek aan de stand.


Benieuwd naar de vele innovaties en de nieuwe look van de Rittal stand? Vraag vandaag nog uw gratis toegangsticket aan via marketing@rittal.be. Afspraak in hal 6, stand 32 tijdens Indumation.be, van 6 tot en met 8 februari 2019 in Kortrijk Xpo.


Meer informatie
Rittal nv/sa - +32 (0)9 353 91 11
marketing@rittal.be - www.rittal.be - www.friedhelm-loh-group.com

 Lees méér over: Rittal



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.