Umicore investeert 10 miljoen euro in nieuwe Zuid-Koreaanse fabriek

Umicore heeft aangekondigd dat het haar Zuid-Koreaanse productiecapaciteit voor brand­stof­cel­kata­lysa­toren zal uitbreiden om de groei van Hyundai Motors en andere autoklanten te ondersteunen.

Trefwoorden: #katalysatoren, #productie, #productiefaciliteit, #Umicore, #Zuid-Korea

Lees verder

Techniek

( Foto: Umicore )

ENGINEERINGNET.BE - De investering van iets meer dan tien miljoen euro omvat de bouw van een nieuwe productiefabriek nabij hun technologie­ontwikkelings­centrum in de omgeving van Seoel.

De nieuwe fabriek zal eind 2019 in gebruik worden genomen en naar verwachting eind 2020 volledig operationeel zijn. De gekozen site leent zich tot bijkomende uitbreidingen na 2020.

Met deze uitbreiding van de productie in Zuid-Korea en de bestaande productiecapaciteit in het Duitse Hanau is Umicore goed geplaatst om aan de toenemende vraag van haar autoklanten wereldwijd te voldoen.

In de transitie naar schonere mobiliteit winnen brandstof­cel­aan­drijvin­gen aan belang als milieuvriendelijk alternatief voor verbrandingsmotoren. De werking van de technologie werd aangetoond en verscheidene autofabrikanten lanceren programma's op commerciële schaal.

Umicore heeft een volledige en competitieve portfolio van producttechnologieën voor brand­stof­cel­kata­lysa­toren ontwikkeld en werkt nauw samen met toonaangevende autofabrikanten voor zowel bestaande autoplatformen als toekomstige ontwikkelingsprogramma's.