Nieuwe CEO bij Bilfinger Industrial Services

Op 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de huidige CEO Ruud van Doorn (63) op die met pensioen gaat.

Trefwoorden: #Bilfinger, #CEO, #Daniël Post, #Ruud van Doorn

Lees verder

HR

( Foto: Bilfinger )

ENGINEERINGNET.BE - Daniël Post werkte de afgelopen 13 jaar wereldwijd in verschillende senior management functies voor GE (General Electric). In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor de integratie van Baker Hughes binnen de GE organisatie in Europa. In totaal heeft hij ruim twintig jaar ervaring in de energie-, olie- en gasindustrie.

Duncan Hall (Executive President MMO Northwest Europe): ‘De aanstelling van Daniël Post als nieuwe CEO ondersteunt onze koers om de activiteiten als multidisciplinaire industriële service partner verder uit te breiden naar nieuwe markten en services.’

Daniël Post: ‘In de toekomst zal de focus liggen op het verder uitbouwen van de innovatie- en digitaliseringsstrategie. Daarnaast stellen we onszelf ten doel om een stuk groei te realiseren in bestaande markten met eventuele nieuwe diensten, in combinatie met het optimaliseren van onze marge.’


ACHTERGROND
Bilfinger Industrial Services is met 3.000 medewerkers actief in steigerbouw, isolatie, painting en special services voor met name industriële klanten in de procesindustrie of raffinage, zoals Shell, Tata Steel, Huntsman, Total en BASF.