Deloitte’s 2018 Technology Fast 50 gewonnen door GuardSquare

GuardSquare uit Leuven realiseerde in de voorbije vier jaar een indrukwekkende omzetgroei van 4.713,63% en staat daarmee aan de top van de Deloitte’s 2018 Technology Fast 50.

Trefwoorden: #Byteflies, #Deloitte, #Fast 50, #groei, #Guardsquare

Lees verder

Nieuws

( Foto: GuardSquare - Deloitte )

ENGINEERINGNET.BE - Met die omzetgroei eindigde GuardSquare niet alleen op de eerste plaats in de globale Fast 50 ranking, maar werd het ook bekroond als snelste groeier in de categorie Software.

Dit bedrijf ontwikkelt premium software voor de bescherming van mobiele applicaties tegen hacking, zoals reverse engineering en tampering. Hun producten worden wereldwijd gebruikt binnen uiteenlopende sectoren: van financiële dienstverlening, e-commerce en de overheidssector tot telecommunicatie, gaming en media.

Ex-judoka Heidi Rakels en CEO van GuardSquare: ‘We werken aan complexe technologie en onze belangrijkste focus is kwaliteit. Mede door onze achtergrond in open source software zijn we vanaf de eerste dag wereldwijd aanwezig. Het is dan ook erg leuk om nu te zien dat die focus duidelijk ook een goede strategie is om snel te groeien.”

Het Luikse Mega (+3.086,81%) en het Gentse Silverfin (+2.842,31%) eindigen op de tweede en derde plaats. Het Brusselse Destiny won de award voor de ‘Most Sustainable Growth’, de prijs voor het bedrijf dat de voorgaande jaren in elke editie de Fast 50-rangschikking haalde.

Deloitte’s Technology Fast 50 bekroont ook de snelst groeiende bedrijven in zeven verschillende sectoren. Naast Software, waren er awards voor de snelste groeier in de sectoren Communications, Environmental Technology, Fintech, Hardware, Healthcare and Life sciences en Media and Entertainment:

  • Mega, de eerste onafhankelijke Belgische energieleverancier uit Luik, won de award voor snelste groeier in de categorie Environmental Technology.
  • Het Gentse Silverfin, dat de wereld van de boekhouding transformeert met de introductie van Connected Accounting, prijkte bovenaan bij de categorie Fintech.
  • THEO Technologies, dat video-ervaringen op om het even welk platform of apparaat vergemakkelijkt, trok huiswaarts met de bekroning in de sector Media & Entertainment.
  • OncoDNA, actief in gezondheidstechnologie en gericht op oncologische toepassingen, bleek het snelst groeiende bedrijf in de sector Healthcare and Life sciences,
  • De award voor Communication ging naar Sync Solutions, een bedrijf in Sirault dat globale telefoniebeheer ondersteunt.
  • De award voor snelste groeier in de categorie Hardware was voor LESCAV, een bedrijf dat zich specialiseert in beveiligingsoplossingen voor de luchtvaart.

De Rising Star 2018 werd Byteflies, een bedrijf gespecialiseerd in draagbare gezondheidsoplossingen.Het bedrijf zal hierdoor kunnen deelnemen aan het Deloitte Innovation Centre Booster Programma. De Belgisch-Amerikaanse startup krijgt een Deloitte-mentor toegewezen en wordt begeleid bij tal van aspecten die vitaal zijn voor zijn doorbraak en groei.

REIN4CED, dat actief is in innovatieve composietmaterialen werd uitgeroepen tot Most Disruptive Innovator. Deze award wordt toegekend aan de Rising Star-genomineerde die het meest revolutionaire concept of product heeft ontwikkeld in een specifiek technologiesegment.