Volledig gecertificeerde Industrial Sampling Engineers bij Mechatest

Als fabrikant en leverancier van monstername-, monster conditionerings- en analysesystemen voor de (petro)chemische- en energiemarkt, heeft Mechatest een sterke reputatie opgebouwd.

Trefwoorden: #condition monitoring, #energiesector, #Industrial Sampling Engineers, #Mechatest, #petrochemie, #sampling

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Mechatest berekent, ontwerpt en bouwt emissievrije monstername-systemen om vloeistoffen en gassen onder hoge proces druk en temperatuur uit productie of opslagfaciliteiten veilig en representatief te onttrekken voor analyse doeleinden.

Door de marktontwikkelingen richt Mechatest zich ook sterk op de ‘complete analyse oplossing’. Dit kan als ‘system integrator’ voor een analyzer-fabrikant, of als onafhankelijke aanbieder van analyse oplossingen met veel kennis van “process tap to lab”.

Mechatest is opgericht in 1991 en de CEO, André van Roon is één van de zeer weinige volledig gecertificeerde ‘Industrial Sampling Engineers” in de wereld.

Bij het ontwerpen legt Mechatest de nadruk op de kwaliteit van het monster en de veiligheid van de operator die het monster neemt. Door verbeterde 3D computertechnieken ontstaan nieuwe ideeën en mogelijkheden om sneller de beste ontwerpen voor monstername systemen te ontwikkelen.

Ons ‘Rapid Engineering’ proces met eigen voorraad zorgt ervoor dat Mechatest de meeste systemen vlot kan bouwen. Ook een prototype of speciaal maatwerk kan vaak supersnel geleverd worden, of er nu één systeem gemaakt moet worden of een paar honderd.

Mechatest levert aan vrijwel alle grote olie en gasbedrijven in de wereld, maar is vooral ook trouw aan de kleinere klanten met speciale projecten die veel aandacht, kennis en ervaring vragen. In de energiemarkt staan wij bekend als leverancier van complete stoom & water analyse rekken.

Wij beantwoorden uw vraagstukken graag!
sales@mechatest.com - www.mechatest.com
Tel. +31 (0)15 – 310 51 83



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.