Devoteam heeft sectorgenoot Paradigmo overgenomen

Informaticadienstverlener Devoteam heeft zijn sectorgenoot Paradigmo overgenomen. De laatste wordt een afdeling binnen Devoteam en legt zich toe op identiteits- en toegangsbeheer.

Trefwoorden: #Devoteam, #ICT, #IT, #overname, #Paradigmo

Lees verder

Techniek

( Foto: Devoteam )

ENGINEERINGNET.BE - Aan het hoofd van Devoteam Paradigmo komt Olivier Naveau, oprichter en CEO van Paradigmo. Ook de 11 medewerkers blijven aan boord.

Olivier Naveau (links op de foto): “De overname en de nieuwe afdeling zijn een goede zaak voor Devoteam, Paradigmo en vooral voor onze klanten, omdat beveiliging essentieel is in de digitale transformatie van overheden en bedrijven.”

Paradigmo werd in 2004 opgericht en boekte vorig jaar een omzet van 2,2 miljoen euro. De firma is onder meer actief voor de overheid, financiële instellingen, in de gezondheidszorg en voor de automobielbranche. Het gebruikt voor zijn klanten software van Brainwave en ForgeRock en ontwikkelde zelf RockKit.

Geert Stragier, Regional Director Belgium & Luxembourg bij Devoteam: "Cybersecurity wint aan belang, onder meer door de GDPR en het Internet of Things. Security past in onze groeistrategie en deze overname zal voor bijkomende groei zorgen.”