Arcadis neemt nieuw kantoor in Charleroi in gebruik

Het nieuwe kantoor van Arcadis, dat eind augustus officieel in gebruik werd genomen, ligt vlakbij de luchthaven van Charleroi. Het nieuwe kantoor staat in het teken van "open up".

Trefwoorden: #advies, #Arcadis, #Charleroi, #kantoor, #nieuwe werken, #ontwerp, #open up

Lees verder

Techniek

ENGINEERINGNET.BE - 30 medewerkers namen hun intrek in het nieuwe kantoor in Charleroi. Dit kantoor staat in het teken van het nieuwe werken, of “Open Up” zoals Arcadis het zelf noemt.

Kristof Peperstraete, CEO van Arcadis België “Dit kantoor is modulair en laat ons toe een volledig open werkvloer in te richten. Wij werken namelijk volgens het principe “open up”, een volledig nieuwe manier van werk organiseren.”

Doordat er geen vaste plaatsen zijn en iedereen in dezelfde ruimte werkt, zou dit de samenwerking tussen de collega’s versterken. Iedereen heeft ook de vrijheid zijn werkplek te kiezen in functie van het werk dat hij op dat moment moet doen. Dit zou dan weer heel wat meer werkcomfort moeten bieden.

ACHTERGROND
Het kantoor van Arcadis in Charleroi is een van de zes Belgische vestigingen van het ontwerp- en adviesbedrijf, dat actief is in de domeinen infrastructuur, water, milieu en gebouwen.