Pentahold sluit partnerschap met Advipro

Advipro, actief in proces- en projectondersteuning gericht op de Life Sciences industrie op gebied van GxP services, heeft onlangs een samenwerking vastgelegd met Pentahold.

Trefwoorden: #Advipro, #cleanroom, #groei, #investering, #Pentahold, #samenwerking

Lees verder

Techniek

( Foto: Advipro )

ENGINEERINGNET.BE - Pentahold, een investeringsvennootschap geleid door Karel Gielen en Geert Vanderstappen, zal participeren in Advipro om een sterkere groei voor deze laatste te garanderen.

Advipro werd opgericht door Peter Scheyltjens en Kristel Patteet en stelt een 80-tal hoogopgeleide specialisten te werk, die de Life Sciences industrie ondersteunen op het vlak van R&D, engineering, validatie, compliance, testing en training.

Scheyltjens: “De laatste jaren zijn we stelselmatig met meer dan 25% per jaar gegroeid. Om die groei te kunnen bestendigen en nieuwe initiatieven te kunnen ondersteunen zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons strategisch kan ondersteunen.”

Vanderstappen: “Dit is een snelgroeiend bedrijf dat onlangs ook het eerste Belgische GxP trainingscentrum geopend heeft. De specifieke trainingen kunnen daar in echte, gevalideerde, cleanrooms gegeven worden.”

Deze snelle groei maakt ook dat het bedrijf nog een groot aantal vacatures open staan heeft.