n-Auth wint The Labs Battle van Fujitsu

6 start-ups van het netwerk Hive Brussels (Juru - N-Auth - Blockchain Studio – Hey – Binderz - d.work) stelden tijdens deze wedstrijd hun innovaties voor aan klanten en partners van Fujitsu.

Trefwoorden: #Binderz, #Blockchain Studio, #co-creatie, #d.work, #Fujitsu, #Hey, #Juru, #N-Auth, #start-up, #The Labs Battle

Lees verder

Nieuws

( Foto: Fujitsu )

ENGINEERINGNET.BE - De wereldtournee 2018 van Fujitsu, die halt hield in Brussel, draaide dit jaar rond "Co-creatie voor succes". De gezamenlijke ambitie was daarom om de klanten van Fujitsu te laten samenwerken met start-ups.

In het Smart Talk Café, gemodereerd door Bart Steukers, Director Industries & Markets bij Agoria, deden de 6 geselecteerde teams van ondernemers hun uiterste best om bezoekers te overtuigen van hun innovatieve ideeën.

Start-ups werden aangemoedigd om hun oplossingen op basis van nieuwe technologieën zoals IoT, AI, RPA en Blockchain voor te stellen. Ze kregen elk ook 5 minuten de tijd op het hoofdpodium om het publiek en de jury te overtuigen van het potentieel van hun innovatie.

Na de stemronde kwam n-Auth uit de bus als beste start-up en wordt ook uitgenodigd op het Fujitsu Forum in München (in november 2018) om deel te nemen aan de internationale Startup Awards-wedstrijd.