Ivan Pelgrims nieuwe afgevaardigd bestuurder Evonik Antwerpen

Deze beslissing werd onlangs door de raad van bestuur van de Antwerpse chemiefabriek aangekondigd. Pelgrims volgt in die functie Frank Daman op, wiens mandaat na 4,5 jaar eindigde.

Trefwoorden: #afgevaardigd bestuurder, #Evonik, #Evonik Antwerpen, #Frank Daman, #Ivan Pelgrims

Lees verder

HR

( Foto: Evonik )

ENGINEERINGNET.BE - Ivan Pelgrims (°1963) haalde zijn diploma Burgerlijk Scheikundig ingenieur aan de VUB. Hij is zijn volledige loopbaan actief bij Evonik Industries, in diverse leidinggevende posities zowel in binnen- als in buitenland.

Sedert vorig jaar was hij hoofd van de afdeling ESH Quality & Regulartory Compliance voor de Business Line Animal Nutrition. Vanaf vandaag is hij dus afgevaardigd bestuurder van Evonik Antwerpen.

Pelgrims: “De site in Antwerpen is één van de belangrijkste productiecentra van de Evonik-groep in de wereld. Frank Daman heeft hier tijdens zijn mandaat buitengewoon goed werk geleverd. Ik hoop dit, met de steun van al onze medewerkers en leidinggevenden, succesvol verder te kunnen zetten.

Naast de benoeming van Ivan Pelgrims tot afgevaardigd bestuurder werd eveneens een deel van de raad van bestuur vernieuwd. De nieuwe voorzitter is Gregor Hetzke, tevens voorzitter van het directiecomité van Evonik Technology & Infrastructure.