Suez en Containers Maes partners in verwerking bouw- en sloopafval

Beide bedrijven bewerkstelligen een langdurig partnershap voor bouw- en sloopactiviteiten, waardoor zij hun schaalvoordelen vergroten en betere klantenservice kunnen leveren.

Trefwoorden: #bouw- en sloopafval, #Containers Maes, #SUEZ, #Tienen, #Yves Maes

Lees verder

Techniek

( Foto: Suez )

ENGINEERINGNET.BE - Containers Maes neemt de bestaande Suez-klanten, die als kernactiviteit bouw en sloop hebben, over. De bestaande contracten worden in hun geheel aan de geldende voorwaarden en termijnen overgedragen.

Het bedrijf gaat ook de site van Suez in Tienen, met de bouw- en sloopsorteerlijn, uitbaten. Om een integrale dienstverlening te garanderen, zal Suez overheidsklanten en klanten die bouw en sloop niet als kernactiviteit hebben, blijven bedienen.

Ook de medewerkers van Suez van de Tiense site worden overgenomen. Voor de andere medewerkers, die in de bouw- en sloopsector actief zijn, zoekt Suez een alternatief binnen de organisatie zelf.

Yves Maes, zaakvoerder van Containers Maes: “Deze overname biedt beide partijen op lange termijn heel wat opportuniteiten. Voor ons betekent dit een optimale invulling van onze territoriale spreiding in de bouw- en sloopsector."

"Ons bedrijf kan zich nog meer toespitsen op bouw- en sloopactiviteiten en kan haar specifieke expertise en ervaring in deze niche verder ontwikkelen. Suez kan op haar beurt haar klanten nog beter en competitiever bedienen in deze afvalstromen, dit onder meer dankzij onze gespecialiseerde kennis inzake verwerking."


Met vier gespecialiseerde sites verspreid over Vlaanderen, Brussel en een deel van Wallonië is Containers Maes marktleider op het vlak van inzameling en verwerking van bouw- en sloopafval.