CTG plant extra aanwervingen in Wallonië

Bedrijfsnieuws 8/05/2018 8:23:40

De stijgende vraag naar hoogwaardige IT-dienstverlening vormt voor de groep CTG een ideaal moment om in 2018 tientallen extra werknemers aan te werven in het zuiden van het land.

Lees hieronder verder   
Verwant

Mobiel bankieren steeds meer doelwit van trojans

Interactief communicatieplatform verhoogt efficiëntie - techniek

EIB Blockchain Challenge (+video)

Siemens neemt Mendix over

Spam blijft favoriete techniek van cybercriminelen

Seeq ontvangt 20 miljoen euro voor analytics IIoT groeistrategie - techniek

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Expert in lean en productiemanagement: productieplanning

SBM Gent

van 28/02/2018 tot 5/09/2018

Club onderhoudsmanagers

Mercure Hotel - Roeselare

van 19/03/2018 tot 26/11/2018

Expert in onderhouds­management - modulair programma

Bluepoint Antwerpen

van 19/04/2018 tot 22/11/2018

Eerstelijns onderhoud op industriële tandwielkasten

MGH Antwerpen

donderdag 6 september 2018

Inleiding in de machinebouw

Zwijnaarde (Gent)

van 10/09/2018 tot 3/12/2018

Saltex 2018

Messe Dornbirn

van 12/09/2018 tot 13/09/2018

Engineeringnet MobileScan de QR-code
of klik hier om mobiel te surfen.

Tip: maak zelf een sneltoets op de startpagina van je smartphone. Voor Android: “Sneltoets Startpagina” of "Toevoegen aan startscherm". Voor iPhone: “Zet in beginscherm”.

Meest gelezen nieuws

Haven Gent en Zeeland Seaports fuseren tot North Sea Port

Logistieke oplossingen gezocht voor hoge kosten leeggoed

LRM investeert 250.000 euro in fietsleasing-bedrijf

Vorig jaar 25% meer warmtepompen geïnstalleerd

40% meer ruimte voor groene energie dankzij slimme netten

Ecochem investeert 10 miljoen in uitbreiding Willebroekse fabriek (+video)

Keuze van de redactie

(9/8) Spam blijft favoriete techniek van cybercriminelen

(7/8) AB InBev wil duurzaamheids-uitdagingen aanpakken via 100+ Accelerator

(6/8) Veldproeven met 5G in autoproductie gestart

(26/7) ArcelorMittal realiseert All Weather Terminal in North Sea Port

(12/7) North Sea Port maakt klimaatambities waar met buisleidingen

(11/7) Groeiende waterrisico’s opvangen met ’Internet of Water’

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Enkele weken geleden bleek nog maar eens dat er van alles beweegt in Wallonië: het Oostenrijkse Miracor Medical uit Wenen haalde 25 miljoen euro op en besliste om zijn activiteiten te verhuizen naar Luik.

Het bedrijf werd aangetrokken door de opvallende heropleving van de Waalse industrie. Maar de Waalse heropleving beperkt zich niet tot de ‘life sciences’. Kijk naar de farmaceutische sector in Waals-Brabant en de Smart City-projecten in Charleroi en Namen.

Verschillende economische sectoren zetten in op een technologische revolutie. Ze pakken daarbij maximaal hun ICT-processen en hun informaticabeleid aan.

De invoering van de nieuwe Europese regelgeving rond persoonlijke gegevens (GDPR), biedt technologische bedrijven kansen. De nieuwe strikte regels zijn bedoeld om de privacy van de Europese burgers te beschermen.

Maar voor bedrijven betekent GDRP een nieuwe manier van omgaan met de persoonsgegevens waarover ze beschikken. Die veranderingen hebben een impact op de ICT-infrastructuur en hardware, maar zeker ook op de interne processen. Bedrijven moeten dus een nieuwe bedrijfscultuur creëren en een nieuw beleid voeren rond hoe ze omgaan met hun gegevens.

Laurent Spilliaert, CTG: “De buitenwereld beschouwt Waalse bedrijven vaak als ouderwetse en logge organisaties, bang van verandering. De realiteit bewijst het tegendeel. Waalse bedrijven hebben enorm veel knowhow, spitstechnologie en gekwalificeerd personeel in huis.

Zo zien steeds meer bedrijven GDPR als een opportuniteit in plaats van een rem op hun ontwikkeling. Ze maken van de gelegenheid gebruik om hun bedrijfsprocessen grondig te herbekijken en efficiënter te werken. En zetten ook meteen hun cyberveiligheid op punt.”

De minirevolutie in Wallonië schept perspectieven voor IT-dienstverlener CTG in de regio. Dit bedrijf specialiseerde zich in het verbeteren van bedrijfsprocessen. Daarom wil het minstens 30 nieuwe krachten aanwerven in 2018 om de vraag van de markt te kunnen volgen. << (Guy Leysen) (foto: andreypopov / 123RF Stockfoto)

Abonneer op onze nieuwsbrief

Reageer of publiceer aanvullende informatie
Mis ook dit niet...

Daling van vergoede werkloosheid in tweede trimester

Het aantal werkzoekende uitkeringsgerechtigde volledig werklozen (UVW WZ) blijft dalen. Gemiddeld waren er 344.480 in het 2e trimester van 2018. Een daling met 6,5% ten opzichte van 2017.

Spam blijft favoriete techniek van cybercriminelen

Uit een nieuw onderzoek van F-Secure en MWR Infosecurity blijkt dat spam, na 40 jaar, nog steeds de belangrijkste bron van malware is. Cybercriminelen voegden er wel nieuwe trucs aan toe.

Bouw windpark Norther van start gegaan

Begin deze week werd gestart met de bouw van het grootste Belgische offshore windpark (Norther). De Nederlandse firma Van Oord gaat de eerste funderingen in de zeebodem installeren.

Seeq ontvangt 20 miljoen euro voor analytics IIoT groeistrategie - techniek

Altira Group bundelt krachten met Chevron Technology Ventures en next47 om samen met Seeq bredere oplossingen voor business inzicht op basis van productiedata te ontwikkelen.

Ook Desiro-vloot van NMBS lijdt onder extreme hitte

NMBS voert de volgende weken een technische aanpassing door op een groot deel van haar Desiro-motorstellen. Er werd vastgesteld dat door extreme hitte defecten kunnen optreden.

DKV test Europese overkoepelende tolbox (OBU)

Er werd gestart met de officiële veldtesten van de DKV Box Europe, de OBU voor Europa, met slechts één contract, één gelijkvormige afrekening en talrijke plannings- en analysemogelijkheden.

Luminus bouwt opslagtank om tot milieuvriendelijke energie-opslagplaats

EDF Luminus heeft op haar site in Ham een oude opslagtank voor olie omgevormd tot een milieuvriendelijke opslagplaats voor energie, die gebruikt wordt om de Gentse stadsverwarming te voeden.

ISO 50001-certificaat Havenbedrijf Antwerpen werd verlengd

Havenbedrijf Antwerpen wil omschakelen naar een circulaire en koolstofarme economie. Door hun duurzaam energiebeleid ontving het voor de tweede keer op rij het ISO 50001-certificaat.

Partners